Οι άνθρωποι του Public Group ανέλαβαν δράση για μια κοινωνία με καλύτερες προοπτικές για όλους

Οι άνθρωποι του Public Group ανέλαβαν δράση για μια κοινωνία με καλύτερες προοπτικές για όλους

Με κοινωνικές πρωτοβουλίες, εθελοντικές δράσεις και συνεργασίες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς σε όλη τη χώρα

 Προσπαθώντας καθημερινά να κάνουν το καλύτερο, oι άνθρωποι του Public Group (δίκτυο καταστημάτων Public και MediaMarkt) στέκονται δίπλα στους πελάτες τους ώστε να απολαμβάνουν όλα όσα αγαπούν στη ζωή, ενώ παράλληλα βοηθούν τους ανθρώπους να συμμετέχουν ισότιμα σε μια κοινωνία με καλύτερες προοπτικές για όλους.

Με μια σειρά από κοινωνικές πρωτοβουλίες και εθελοντικές δράσεις, οι άνθρωποι του Public Group συνέβαλαν στο έργο κοινωνικών φορέων ανά την Ελλάδα σε τομείς όπως η ψηφιακή εκπαίδευση, η κοινωνική ενσωμάτωση και η κοινωνική μέριμνα, δίνοντας επιπλέον αξία σε χιλιάδες παιχνίδια, βιβλία και προϊόντα τεχνολογίας από τη γκάμα τους. Συγκεκριμένα, το προηγούμενο διάστημα, το Public Group με τη στήριξη των εργαζομένων του σε κεντρικά και καταστήματα:

  • Προσέφερε πάνω από 100 διαδραστικούς πίνακες και λευκοπίνακες, αλλά και 300 υπολογιστές και ψηφιακές συσκευές για την αναβάθμιση σχολείων σε ευάλωτες κοινωνικά περιοχές, σε συνεργασία με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο ΔΕΣΜΟΣ.
  • Διέθεσε πάνω από 1.000 βιβλία στο Παλαιοβιβλιοπωλείο των Αστέγων που εργάζεται με στόχο την κοινωνική ενσωμάτωση ανθρώπων που βρίσκονται σε κατάσταση δρόμου.
  • Ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της πολιτείας, διαθέτοντας 000 παιχνίδια και σχολικά είδη στο Υπουργείο Υγείας, στο πλαίσιο του προγράμματος εμβολιασμού παιδιών.
  • Μοίρασε 175 παιχνίδια και gadgets στους μαθητές που στηρίζει το Κέντρο Μαθησιακής και Παιδαγωγικής Υποστήριξης των Παιδικών Χωριών SOS στην Κυψέλη.
  • Προσέφερε παιχνίδια και άλλα δώρα στα παιδιά που υποστηρίζονται από τα σωματεία Ηλιαχτίδα, Άγιος Στυλιανός, Άρσις και τον Σύλλογο Αυτιστικών Παιδιών στην Κοζάνη.
  • Συνεισέφερε με παιχνίδια και σχολικά είδη στο Χαμόγελο του Παιδιού και το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Κορινθίων, όπως επίσης και σε παιδικούς σταθμούς στην Ορεστιάδα και το Ηράκλειο Κρήτης.
  • Δώρισε τεχνολογικό εξοπλισμό στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Απόρων Παιδιών Μεσσηνίας αλλά και παιχνίδια στο Καραμανδάνειο Γενικό Νοσοκομείο Παίδων στην Πάτρα.
  • Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Καρκίνου προσέφερε παιχνίδια γνώσης προς τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Κλινική του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, σε συνεργασία με την εταιρεία πώλησης αθλητικών ειδών Cosmos Sport.

Όπως δήλωσε η Κατερίνα Μαντζώρου, Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρίας: «Περισσότεροι από 350 εργαζόμενοι μας από διαφορετικές διευθύνσεις συμμετείχαν ενεργά στις δράσεις αυτές. Τους αξίζει ένα μεγάλο μπράβο για την ευαισθητοποίησή τους. Η αλληλεγγύη απέναντι στην κοινωνία είναι σημαντικό κομμάτι της κουλτούρας μας. Καθημερινά, κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να δημιουργήσουμε αξία για τους ανθρώπους μας, τους πελάτες μας αλλά και την κοινωνία. Πιστεύουμε στην ανάγκη όλοι να συμμετέχουν ισότιμα σε έναν κόσμο που αλλάζει διαρκώς χάρη στη γνώση και την τεχνολογία. Για αυτό και ενώσαμε δυνάμεις με κοινωνικούς φορείς σε όλη την Ελλάδα ώστε να δώσουμε επιπλέον αξία σε χιλιάδες προϊόντα, σκορπίζοντας χιλιάδες χαμόγελα».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter