Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης

Οι αντικειμενικές αξίες στο «τραπέζι» των συζητήσεων με τους θεσμούς

Συνεχίζονται και σήμερα οι επαφές των υπουργών της κυβέρνησης με τους επικεφαλής των θεσμών στο πλαίσιο της τέταρτης αξιολόγησης, με την ατζέντα να περιλαμβάνει τα δημοσιονομικά -με τις αλλαγές στις αντικειμενικές αξίες ακινήτων-, την υγεία, την δημόσια διοίκηση αλλά και τα χρηματοπιστωτικά.

Μετά τη χθεσινή πρώτη ημέρα των επαφών μεταξύ των υπουργών της κυβέρνησης και των επικεφαλής των κλιμακίων των θεσμών, αξιωματούχος του υπουργείου Οικονομικών δήλωσε «πολύ ευχαριστημένος» από τις έως τώρα συζητήσεις σε επίπεδο τεχνικών κλιμακίων, που προδιαθέτουν για αίσιες εξελίξεις. Ο ίδιος ωστόσο, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, παραδέχθηκε ότι υπάρχουν και «4 -5 δύσκολα σημεία».

Χθες Τετάρτη συζητήθηκαν οι ιδιωτικοποιήσεις (συμπεριλαμβανομένων αυτών του υπουργείου Μεταφορών) και τα θέματα της ενέργειας, ενώ τέθηκε και ο προγραμματισμός για το επόμενο διάστημα.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.