Οι απατηλές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Οι απατηλές υποσχέσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη

Τις τελευταίες ημέρες ξετυλίγεται σε απόλυτο βαθμό το fake πολιτικό αφήγημα της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκεται συνεχώς εκτεθειμένος απέναντι στους πολίτες που τον ψήφισαν πιστεύοντας όλα όσα υποσχόταν προεκλογικά.

Τώρα όμως ήρθε η αποκάλυψη, με αποκορύφωμα τις τοποθετήσεις των νέων διοικητών των νοσοκομείων.

Και τι δεν είχε υποσχεθεί ο τότε αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης. Ότι η μεσαία τάξη θα ανασάνει φορολογικά με μειώσεις φόρων, ότι θα κλείσει τα σύνορα στους πρόσφυγες και τους μετανάστες γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ τα αφήνει ανοιχτά και τους προσκαλεί να έλθουν στην Ελλάδα, ότι δεν πρόκειται να ανεχτεί πολιτευτές ή αποτυχόντες βουλευτές ως διοικητές νοσοκομείων, ότι ολόκληρη η ευθύνη για τη φονική καταστροφή στο Μάτι είναι του Αλέξη Τσίπρα και της Ρένας Δούρου, ότι μόνον οι άριστοι θα έχουν θέση στον κρατικό μηχανισμό και γενικά ότι για ότι έχει πάει στραβά τα 45 μεταπολιτευτικά χρόνια φταίει η Αριστερά και θα τα αλλάξει όλα.

Μετά από τεσσεράμισι μήνες διακυβέρνησης όλα έχουν γυρίσει ανάποδα. Και ξεδιπλώνει το σχέδιο που γνωρίζει εδώ και δεκαετίες η Δεξιά, όπως και να ονομάζεται το κόμμα που την εκπροσωπεί, Εθνικός Συναγερμός, ΕΡΕ ή Νέα Δημοκρατία.

Το σχέδιο του ρουσφετιού και της κατάληψης του κρατικού μηχανισμού από τα δικά μας «άριστα» παιδιά. Οι πάντες όσοι έδωσαν αγώνα για να κερδίσει η Νέα Δημοκρατία τις εκλογές διορίζονται ανεξαρτήτως προσόντων και ηλικίας σε οποιαδήποτε θέση βρίσκεται ελεύθερη.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει στήσει έναν τεράστιο ρουσφετολογικό μηχανισμό από το Μέγαρο Μαξίμου για να εξυπηρετεί τις κομματικές και πολιτικές του ανάγκες.

Μόνο που πλέον οι αντιφάσεις στις οποίες πέφτει σε σχέση με τις προεκλογικές υποσχέσεις του έχουν αρχίσει να δημιουργούν αναταραχή στο ίδιο του το κόμμα.

Βουλευτές και στελέχη αντιδρούν όλο και πιο φανερά αμφισβητώντας πολλές από τις αποφάσεις του. Όταν θα συνειδητοποιήσουν και οι ψηφοφόροι του το μέγεθος της προεκλογικής κοροϊδίας τότε θα αρχίσουν τα δύσκολα για τον πρωθυπουργό.

Αλλά και τα κόμματα της Αντιπολίτευσης θα πρέπει να ενεργοποιηθούν στην ανάδειξη των αντιφάσεων και των fakes της κυβερνητικής πολιτικής. Για να μην βρει εφαρμογή το σχέδιο των διπλών εκλογών και της παραμονής στην εξουσία για έξι χρόνια της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας.

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter