Οι αποκαλύψεις του Documento για τη Ράικου

Όπως αποκάλυψε το Documento στο τεύχος 19 η ανακρίτρια Διαφθοράς Ηλία Ζαμανίκα, διενεργούσε τότε κύρια ανάκριση, αφού η Ελένη Ράικου αναφερόταν σε επίσημες καταγγελίες ως υπεύθυνη για την απόκρυψη στοιχείων από δικογραφίες που είχαν σχηματιστεί για τον Γιάννο Παπαντωνίου και τον Θωμά Λιακουνάκο και αφορούσαν προμήθειες οπλικών συστημάτων.

Σύμφωνα με έγγραφα που αποκάλυψε το Documento στο τεύχος 20, η Ράικου και η Εισαγγελία Διαφθοράς επί των ημερών της είχαν επιχειρήση να πάρουν κατάθεση μάρτυρα ο οποίος θα ενοχοποιούσε άλλο άτομο από τον Θ. Λιακουνάκο. Το συγκεκριμένο άτομο λάμβανε οδηγίες από τον Λιακουνάκο, ο οποίος εμφανιζόταν ως υποβολέας των κινήσεων της Εισαγγελίας Διαφθοράς. Όπως αποδεικνύονταν, ο Λιακουνάκος, παρότι βασικός ύποπτος στην υπόθεση για τα οπλικά συστήματα, γνώριζε πλήρως τις κινήσεις της Εισαγγελίας, η οποία επέμενε να συναντήσει στο εξωτερικό τον συγκεκριμένο μάρτυρα που θα απάλλασσε τον Λιακουνάκο.

Υπόθεση Ράικου: Η εισαγγελέας Διαφθοράς… ξέχασε 250.000 έγγραφα για Γιάννο - Λιακουνάκο

Ο Λιακουνάκος υποδείκνυε, η Εισαγγελία Διαφθοράς… ακολουθούσε

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.