Οι αποκαλύψεις του Μπιλ Κλίντον για τη Λεβίνσκι: Έκανα σχέση μαζί της γιατί είχα άγχος

Οι αποκαλύψεις του Μπιλ Κλίντον για τη Λεβίνσκι: Έκανα σχέση μαζί της γιατί είχα άγχος

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ σε ντοκιμαντέρ που ετοιμάζεται με τον τίτλο «Χίλαρι», όχι μόνο παραδέχτηκε το δεσμό του με την Μόνικα Λεβίνσκι αλλά μίλησε με κάθε λεπτομέρεια για τον παράνομο δεσμό τους.

Αναμφίβολα η ερωτική του σχέση με την τότε εκπαιδευόμενη Μόνικα σημάδεψε την θητεία του στον προεδρικό θώκο των ΗΠΑ αφού το σκάνδαλο Λεβίνσκι παραμένει μέχρι και σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ εστιάζει στην παράνομη σχέση του πρώην προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών την περίοδο 1995-1996. Σε αυτό το επεισόδιο, τόσο ο Μπιλ Κλίντον όσο και η σύζυγός του, Χίλαρι Κλίντον μιλούν για την ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο που πέρασε η σχέση τους, μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου το 1998, που οδήγησε και στην παραπομπή του τότε προέδρου. Η Daily Mail αποκάλυψε ορισμένα από τα όσα λέει ο Κλίντον στο ντοκιμαντέρ. Μεταξύ άλλων είπε πως η σχέση του με τη Λεβίνσκι τον βοήθησε με διάφορα προσωπικά θέματα που αντιμετώπιζε.

Ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ αποκάλυψε πως την περίοδο που γνώρισε τη Λεβίνσκι από την πίεση και το άγχος που βίωνε εξαιτίας της θέσης του ένιωθε «σαν μποξέρ που είχε παίξει 30 γύρους» και έβλεπε την Λεβίνσκι σαν «κάτι που θα τον αποσπούσε για λίγο από όσα είχε να αντιμετωπίσει».

Στο ντοκιμαντέρ η ίδια η Χίλαρι ανέφερε πως «ήθελε κότσια» για να παραμείνει στο πλευρό του συζύγου της, ως απατημένη Πρώτη Κυρία, χαρακτηρίζοντας ως “πολύ επώδυνες” τις συζητήσεις που έκαναν για να μην χωρίσουν.

Η τελευταία φορά που ο Μπιλ Κλίντον είχε αναφερθεί στην παράνομη σχέση του με τη Λεβίνσκι ήταν το 2018, τότε είχε κατακριθεί έντονα γιατί είχε πει πως δεν οφείλει να της ζητήσει συγγνώμη. Ωστόσο, στο ντοκιμαντέρ, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ της ζητά τελικά συγγνώμη, λέγοντας ότι αισθάνεται φρικτά που η ζωή της σημαδεύτηκε από τη σχέση τους, κάτι που ο ίδιος χαρακτηρίζει άδικο. Συνεχίζει ωστόσο, λέγοντας «νιώθω απαίσια για το γεγονός ότι η ζωή της Λεβίνσκι καθορίστηκε από αυτή τη σχέση. Ήταν άδικο. Την παρακολουθώ και βλέπω πως προσπαθεί να έχει μία φυσιολογική ζωή”, σημείωσε ο πρώην Αμερικανός Πρόεδρος αφήνοντας να εννοηθεί πως η Μόνικα δεν έχει καταφέρει να πάει παρακάτω στη ζωή της.

Επίσης, ο Μπιλ Κλίντον αποκάλυψε πως η Χίλαρι τον υποχρέωσε να πει ο ίδιος την αλήθεια στην κόρη τους, Τσέλσι, που τότε ήταν 18 ετών.

«Η ζωή του καθενός έχει πίεση, φόβους και απογοητεύσεις. Το έκανα για να αντιμετωπίσω τα άγχη μου. Είμαι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος όμως από ότι ήμουν πριν από 20 χρόνια. Μπορεί αυτό να έγινε γιατί μεγάλωσα, αλλά θέλω να πιστεύω πως άλλαξα και εξαιτίας όλων όσων έγιναν. Δεν αμύνομαι, αλλά είναι μία εξήγηση», λέει στο ντοκιμαντέρ.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter