Οι απολαυστικές συνήθειες δεν «κόβονται» από την τηλεργασία

Οι απολαυστικές συνήθειες δεν «κόβονται» από την τηλεργασία

Η πανδημία του κορονοϊού εισήγαγε νέα δεδομένα στον τρόπο με τον οποίο οι εργαζόμενοι συνδέονται, επικοινωνούν και συντονίζονται. Αυτό που δεν άλλαξε, είναι η δυνατότητα συνοδείας ενός απαιτητικού virtual meeting, με το άρωμα ενός εκλεκτού καφέ και ενός λαχταριστού snack.

Στο λεξικό της εργασιακής καθημερινότητάς μας, μπήκαν το τελευταίο έτος λήμματα όπως «τηλεδιάσκεψη», «τηλεργασία» και «e-meeting». Οι αποστάσεις μεταξύ των συναδέλφων μεγάλωσαν, αναγκαστικά, ως μέτρο προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και οι συνήθειές μας ανατράπηκαν.

Έτσι λοιπόν, η αίθουσα συσκέψεων αντικαταστάθηκε από τις διαδικτυακές πλατφόρμες Zoom, Skype, Webex ή Teams, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να κάνουμε τον «ανεφοδιασμό» μας στο «μπουφέ» της συνάντησης. Όμως, ανακαλύψαμε ότι υπάρχει τρόπος να κάνουμε πιο φιλόξενες τις τηλεδιασκέψεις μας!

Γιατί ο Γρηγόρης, δίνει τη δυνατότητα στους οικοδεσπότες των e-meetings, να κεράσουν τους προσκεκλημένους τους τον αγαπημένο τους καφέ και το φαγητό της επιλογής τους, με τη χρήση e-coupons. Το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι να στείλουν ένα email στο ecoupons@gregorys.gr που θα ενημερώνει για το τι θέλουν θα προσφέρουν στους καλεσμένους τους. Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης θα τους αποστείλει τα e-coupons για να τα προωθήσουν στους συμμετέχοντες, μαζί με την πρόσκληση της συνάντησης. Τη μέρα του e-meeting, οι συμμετέχοντες παραγγέλνουν ηλεκτρονικά στο www.gregorys.gr ή στο Gregory’s e-order app, κάνοντας χρήση των e-coupons και απολαμβάνουν μία ευχάριστη διαδικτυακή εμπειρία.

Προτάσεις σαν αυτές, δημιουργούν μια δυνατή αίσθηση επιστροφής στην κανονικότητα, όπου το δυνατό άρωμα του καφέ γέμιζε τις αίθουσες των meetings. Μέχρι να περάσουν οι δυσκολίες και ο κίνδυνος να αποφευχθεί, ο Γρηγόρης επιχειρεί να εκμηδενίσει τις αποστάσεις μεταξύ συναδέλφων, ενώνοντάς τις με επιτυχία, χάρη στην καινοτόμα ιδέα των e-coupons.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter