Οι «άριστοι» ενοχλήθηκαν από τις σαγιονάρες στο προεδρικό αλλά μάλλον όχι από το κοστούμι του Λιγνάδη (Video)

Οι «άριστοι» ενοχλήθηκαν από τις σαγιονάρες στο προεδρικό αλλά μάλλον όχι από το κοστούμι του Λιγνάδη (Video)

Παρά το γεγονός πως πύρινα μέτωπα μαίνονται απ’ άκρη σ΄άκρη της χώρας, ο Έλληνας πρωθυπουργός έκρινε πως δεν θα μπορούσε να αναβάλει τη γιορτή για τη Δημοκρατία.

Ωστόσο, από την εκδήλωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου από την πιο αυταρχική κυβέρνηση των τελευταίων ετών, εντονότερα απασχόλησε, φυσικά όχι ο ανορθόδοξος συνδυασμός των εννοιών «Δημοκρατία» και «κυβέρνηση Μητσοτάκη», αλλά ένα φωτογραφικό καρέ που αποκαλύπτει έναν άνδρα να περνά το κατώφλι του Μεγάρου Μαξίμου φορώντας βερμούδα και σαγιονάρες. Όλα αυτά στη γενική πρόβα. Και ο άνθρωπος αυτός άκουσε τα… απίστευτα.

«Πρέπει να ξηλωθεί η φρουρά η  οποία επιτρέπει σε αυτόν τον άνθρωπο να μπαίνει μέσα (…) Αυτό είναι ντροπή προς όλους» έσπευσε να σχολιάσει ο «ευπρεπής» δημοσιογράφος Άρης Πορτοσάλτε. «Ούτε σε μαγαζί δεν σε αφήνουν να μπεις έτσι» είπε ο διπλανός του στο πάνελ της εκπομπής Σήμερα.

Ποιος είναι αυτός που ντρόπιασε τον Πορτοσάλτε όμως; Πρόκειται για τον κύριο Ιωάννη Στρατάκη, κορυφαίο βιολιστή της Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ, της Καμεράτας ΜΜΑ, της Metropolitan Symphony Orchestra of Athens, μουσικός δωματίου και εκπαιδευτής της Ορχήστρας Νέων “ΜΟΥSA” του ΜΜ Θεσσαλονίκης. Ο Ιωάννης Στρατάκης, έχει τιμηθεί με την Υποτροφία «Μουσηγέτης» από τον Χ. Λαμπράκη, έχει ιδρύσει και διηύθυνε το φεστιβάλ κλασσικής μουσικής Flevoland, έχει δώσει αναρίθμητες συναυλίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Φυσικά κανείς δεν μπορεί να κριθεί αριστότερος των αρίστων, ειδικά όταν… κριθεί πως η ενδυμασία δεν είναι η… ενδεδειγμένη. Οι «άριστοι» ενοχλήθηκαν από τις σαγιονάρες στο προεδρικό αλλά μάλλον όχι από το κοστούμι του Λιγνάδη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter