Οι αστυνομικοί πήγαν «μπουλούκι» για να διαλύσουν τον… συνωστισμό στον Ευαγγελισμό! (Photos)

Οι αστυνομικοί πήγαν «μπουλούκι» για να διαλύσουν τον… συνωστισμό στον Ευαγγελισμό! (Photos)

Αλγεινή εντύπωση προκαλεί από το πρωί η είδηση πως άνδρες της αστυνομίας προσπάθησαν να διαλύσουν συγκέντρωση γιατρών και νοσηλευτών, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Υγείας, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός». Ωστόσο, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες ούτε οι ίδιοι δεν τήρησαν τα προβλεπόμενα μέτρα που κλήθηκαν να επιβάλουν.

Δείτε επίσης: «Ευαγγελισμός»: Αστυνομικοί προσπάθησαν να διαλύσουν συγκέντρωση εργαζομένων και… αποδοκιμάστηκαν (Video)

Ειδικότερα, όπως θα δείτε οι περισσότεροι δεν φορούσαν προστατευτική μάσκα, κάποιοι άλλοι δεν είχαν γάντια, ενώ η απόσταση μεταξύ των ενστόλων δεν μοιάζει να είναι σε όλες τις περιπτώσεις η προβλεπόμενη.

Η φωτογραφία του φωτορεπόρτερ Νίκου Χριστοφάκη στο twitter είναι ενδεικτική:

Σημειώνεται πως νωρίς το πρωί, οι άνδρες της αστυνομίας μπήκαν στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» προκειμένου να διαλύσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας γιατρών και νοσηλευτών για την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας.

Οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου, διαμαρτύρονταν ζητώντας προσλήψεις προσωπικού ενώ παράλληλα στηλίτευσαν τις ελλείψεις σε υλικά. Και… ξαφνικά έκαναν την εμφάνισή τους άνδρες της αστυνομίας ζητώντας από το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να διαλυθεί καθότι παραβιάζει την απαγόρευση δημόσιων συναθροίσεων άνω των 10 ατόμων. Μετά την αντίδραση των συγκεντρωμένων, αποχώρησαν.

Προφανώς, τα μέτρα που έχουν ανακοινωθεί για την αποφυγή της εξάπλωσης του επικίνδυνου κορονοϊού, ισχύουν για όλους τους άλλους.

Δείτε και άλλες φωτογραφίες από την παρουσία των αστυνομικών στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός, που είναι μάλλον μεγαλύτερη των 10 ατόμων ενώ οι μάσκες είναι λιγοστές:



Εικόνα και από το Αττικό νοσοκομείο που δείχνει πως δεν τηρείται φυσικά η απόσταση ασφαλείας:


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter