Οι Βραζιλιάνοι ζητούν συγνώμη από την Μπριζίτ Μακρόν μετά τα αρνητικά σχόλια του Μπολσανάρου

Οι Βραζιλιάνοι ζητούν συγνώμη από την Μπριζίτ Μακρόν μετά τα αρνητικά σχόλια του Μπολσανάρου

Φαίνεται πως οι Βραζιλιάνοι δε συμμερίζονται τα αρνητικά σχόλια του προέδρου τους Ζαϊχ Μπολσονάρου για τα αρνητικά σχόλια που έκανε για την Πρώτη Κυρία της Γαλλίας Μπριζίτ Μακρόν, τα οποία και έκαναν έξαλλο τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν.

Χρησιμοποιώντας το hashtag DesculpaBrigitte (#Συγγνώμη Μπριζίτ) πολλοί πολίτες της Βραζιλίας ανήρτησαν θετικά μηνύματα για τον Μπριζίτ Μακρόν λέγοντας πως λυπούνται για την στάση του Βραζιλιάνου προέδρου τους. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Ζαϊχ Μπολσονάρου ενστερνίστηκε ένα υβριστικό σχόλιο για την ηλικία και την εμφάνιση της Μπριζίτ Μακρόν, προκαλώντας έτσι την οργή του ίδιου του Γάλλου προέδρου ο οποίος αποκάλεσε «εξαιρετικά ασεβή» τα σχόλιά του και δήλωσε ότι οι Βραζιλιάνοι αξίζουν έναν καλύτερο ηγέτη.

Ανάμεσα στους Βραζιλιάνους πολίτες οι οποίοι εκφράστηκαν θετικά για την Μπριζίτ Μακρόν ήταν και ο διάσημος βραζιλιάνος συγγραφέας Πάολο Κοέλιο. Ήταν από τους πρώτους που αντέδρασαν στα σχόλια του Μπολσονάρου και ανήρτησε βίντεο στο οποίο έκανε λόγο για «υστερία» του προέδρου της χώρας του και ζήτησε συγγνώμη από την Μπριζίτ Μακρόν.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter