Οι δεξιοί Μάνος και Ψωμιάδης ψήφισαν για την… Κεντροαριστερά

Οι δεξιοί Μάνος και Ψωμιάδης ψήφισαν για την… Κεντροαριστερά

Η υψηλή συμμετοχή στις εκλογές για ανάδειξη επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς ξεπέρασε τις προσδοκίες των υποψηφίων και όλα δείχνουν ότι επετεύχθη αυτός ο πρώτος στόχος. 

Ωστόσο, δεν πρέπει να παραβλέψει κανείς ότι σημασία δεν έχει μόνο πόσοι ψήφισαν, αλλά και ποια είναι τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των ψηφοφόρων, καθώς είναι προφανές ότι μία σημαντική μερίδα κόσμου που προσήλθε στις κάλπες… ουδεμία σχέση έχει με την Κεντροαριστερά.

Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ο πρώην περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, που ψήφισε στην Θεσσαλονίκη, δηλώνοντας μάλιστα ότι δεν υπήρξε ποτέ «κομματικά κομπλεξικός»! 

Επιπλέον, όπως ήταν γνωστό εδώ και μέρες, στις κεντροαριστερές εκλογές ψήφισε και ο Στέφανος Μάνος. Και μπορεί κανείς να σκεφτεί ότι πρόκειται για δύο μεμονωμένες περιπτώσεις, στην πραγματικότητα, όμως, το γεγονός ότι τόσο ο νέος φορέας – που δεν υπάρχει ακόμη, εξάλλου – με το όχι και τόσο σαφές πολιτικό στίγμα, όσο και το άνοιγμα της διαδικασίας με το μητρώο φίλων, το οποίο θα καταστραφεί μετά από δύο μήνες, όπως όλα δείχνουν έφερε στις κάλπες και άσχετο κόσμο με την Κεντροαριστερά, κάτι που προβληματίζει ήδη, όπως μαθαίνουμε, πολιτικά στελέχη του χώρου… 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter