«Ειλικρινείς και εγκάρδιες»

Οι δημόσιες ευχαριστίες του πρωθυπουργού σε δύο ιδρύματα για τις δωρεές τους στην Υγεία

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσαν οι δημόσιες ευχαριστίες του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα τόσο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος όσο και στο ίδρυμα Ωνάση για τις δωρεές τους

Παρουσιάζοντας στην ομιλία του τα σοβαρά βήματα της κυβέρνησης στον τομέα της δημόσιας Υγείας, ο Αλ. Τσίπρας πρόσθεσε τα εξής: 

«Και επιτρέψτε μου εδώ και μια ειδική αναφορά, για να εκφράσω τις ευχαριστίες μου τόσο στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και στο Ίδρυμα Ωνάση, καθώς με τις δωρεές τους δείχνουν την έμπρακτη στήριξη τους σε αυτή τη μεγάλη προσπάθεια αναβάθμισης του δημόσιου συστήματος Υγείας στη χώρας μας.

Το ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, πέρα από άλλες δράσεις, έχει αναλάβει τον σχεδιασμό, την κατασκευή και τον εξοπλισμό του Νοσοκομείου Παίδων Θεσσαλονίκης και του Γενικού Νοσοκομείου Κομοτηνής.

Ενώ το Ίδρυμα Ωνάση έχει αναλάβει την δημιουργία του Ωνάσειου Εθνικού Μεταμοσχευτικού Κέντρου και του Ωνάσειου καρδιοχειρουργικού και μεταμοσχευτικού Παίδων.

Οι ευχαριστίες μας λοιπόν και στα δύο ιδρύματα είναι ειλικρινείς και εγκάρδιες». 

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.