Οι δίδυμοι του Big Brother ομολόγησαν αποπλάνηση γυναίκας σε ζωντανή μετάδοση (Video)

Οι δίδυμοι του Big Brother ομολόγησαν αποπλάνηση γυναίκας σε ζωντανή μετάδοση (Video)

«Έχουμε συνευρεθεί ερωτικά με την ίδια κοπέλα χωρίς εκείνη να το ξέρει», είπαν οι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής τα δίδυμα αδέλφια που συμμετείχαν στο ριάλιτι Big Brother ομολογώντας ανάμεσα σε εμετικά χαχανητά ότι έκαναν σεξ με κοπέλα που δεν γνώριζε ποιος είναι ποιος.

«Έχεις συνευρεθεί ερωτικά με κοπέλα που νόμιζε ότι ήσουν ο αδελφός σου;», ήταν συγκεκριμένα η ερώτηση και χωρίς καν να το σκεφτεί η ο Χρήστος έδωσε την απάντησή του: «Ναι, το απαντήσαμε αυτό και πριν. Ναι. Που είχα πάει εγώ πρώτα και μετά πήγε ο Παναγιώτης».

Αυτή η ομολογία αποπλάνησης λοιπόν, που μεταδόθηκε ζωντανά στην ελληνική τηλεόραση έρχεται να επιβεβαιώσει για ακόμα μία φορά το πόσο βαθιά ριζωμένη είναι η κουλτούρα του βιασμού στη χώρα μας. Αναφερόμενοι σε μία γυναίκα που προχώρησε σε σεξουαλική πράξη με έναν από τους δύο ερήμην της, χωρίς να δώσει την συγκατάθεσή της, αφού την εξαπάτησαν και κατά συνέπειά την αποπλάνησαν, τα δύο αδέλφια έσπευσαν να τονίσουν πως… δεν ήταν κοπέλα με την οποία είχε δεσμό κάποιος από τους δυο τους φυσικά, σπάζοντας το κοντέρ του σεξισμού. 

Η απάντηση των δύο αδελφών μετά τον σάλο που προκλήθηκε αλλά και η κουλτούρα του βιασμού που έχει ριζώσει βαθιά στην κοινωνική αντίληψη του κόσμου συνοψίζεται σε μία μόνο φράση: «δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός;». 

Ολόκληρη η απάντηση:

«Kακώς κάθομαι και μπαίνω στη διαδικασία να γράψω και να εξηγήσω αλλά επειδή βλέπω ότι κάποιους δεν τους αρέσει και τόσο που είπαμε ότι υπάρχει περίπτωση να μπούμε Survivor, για να χαλάσουν την εικόνα μας θυμήθηκαν να ξεθάψουν από την εκπομπή που ήμασταν 1 εβδομάδα πριν και πάνε να γράψουν ότι είμαστε και “Βιαστές”. Όταν σε μια σχέση 3 ατόμων (εγώ ο αδερφός μου και μια κοπέλα) η οποία έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της να κάνει κάτι και με τους δυο και όπως ανέφερα στην εκπομπή δεν μας είπε κάτι αλλά θεωρώ ότι μας κατάλαβε και ήταν κάτι που σε εισαγωγικά το ήθελε. Αυτό θεωρείτε βιασμός; Mην προσπαθείτε να βγάλετε από τη μύγα ξύγκι».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter