Οι δύο διάσημοι γάτοι της Downing Street (Videos + Photos)

Οι δύο διάσημοι γάτοι της Downing Street (Videos + Photos)

Μπορεί τον πρώτο ρόλο να τον διατηρεί ο Larry, δηλαδή ο γάτος της βρετανικής πρωθυπουργικής κατοικίας, στο νούμερο 10 της Downing Street, αλλά πιο πέρα υπάρχει ένας ακόμα γνωστός γάτος… ο Palmerston. Βρίσκεται στην υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών.

Και αν θεωρείται πως είναι διακοσμητικοί… κάνετε λάθος!

Μπορεί η θέα τους να σας ξυπνούν τα ζωοφιλικά σας αισθήματα αλλά πέραν της ομορφιάς τους και του … γουργουριτού τους προφέρουν… μυοκτονία.

Και γι αυτό o Palmerston έλαβε τον τίτλο «Chief Mouser» στις 13 Απριλίου του 2016. Και αν ακόμα δεν μας πιστεύετε, είχε την τιμητική του στα βρετανικά ΜΜΕ στις 3 Μαΐου του 2016 όταν έπιασε το πρώτο του ποντίκι που αφθονούν σε πόλεις με υπονόμους, μετρό και αιώνες ζωής. Ανάλογη θέση βέβαια έχει και ο Larry.

Οι σχέσεις τους δεν είναι ειρηνική. Στις 26 Ιουλίου πιάστηκε στα πράσα, όταν μύριζε έξω από την πόρτα του αριθμού 10 που είχε μείνει ανοικτή και απομακρύνθηκε από αστυνομικούς.

Αλλά την πρώτη Αυγούστου του 2016 ένας δημοσιογράφος τον τσάκωσε να τσακώνεται με τον Larry με αποτέλεσμα, ο Palmerston να φύγει με μια ουλή στο αυτί και ο Larry να έχει χάσει το κολάρο του.

Εδώ πάντως σε μια χθεσινή φωτογραφία, ο Palmerston έχει ανέβει σε μια σκάλα των φωτογράφων που περιμένουν την Βρετανίδα πρωθυπουργό Τερέζα Μέι να βγει από την πρωθυπουργική κατοικία της Downing Street 10 για να πάει στη Βουλή των Κοινοτήτων.

Ίσως και να περιμένει να εμφανιστεί και ο Larry…

Από την πλευρά του ο Larry (12 ετών) έχει σχεδόν πάντα τις κάμερες στραμμένες πάνω του…









Και εδώ μερικά βίντεο όπου βρίσκονται αντιμέτωποι…

https://www.youtube.com/watch?v=xUnlBGnqBh0

null

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter