Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής, ξεκαθάρισε ο Μποζντάγ

Οι δύο Ελληνες στρατιωτικοί δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής, ξεκαθάρισε ο Μποζντάγ

 O αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Μπεκίρ Μποζντάγ, ξεκαθάρισε με σημερνή δήλωσή του, πως «οι δύο έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στις φυλακές της Αδριανούπολης δεν είναι αντικείμενο ανταλλαγής», σε μια προσπάθειά του να αποσυνδέσει το θέμα των «δύο» με τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς, των οποίων την έκδοση ζητεί η Τουρκία.

Χθες ο Τούρκος αντιπρόεδρος είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον των Ελλήνων πολιτικών λέγοντας ότι «οι άδικες και προκλητικές δηλώσεις κάποιων Ελλήνων υπουργών για την Τουρκία δεν είναι προς όφελος της Ελλάδας».

Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης σε διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, είχε προειδοποιήσει παράλληλα ότι το «να εκλαμβάνεται η στάση της Τουρκίας ως αδυναμία, δεν αποτελεί έξυπνη κίνηση».

«Η Τουρκία έχει κάνει κάποια θετικά βήματα για να βελτιώσει και να ενισχύσει τις σχέσεις της με την Ελλάδα ωστόσο κάποιοι ανίκανοι πολιτικοί στην Ελλάδα προσπαθούν να χαλάσουν τις σχέσεις Ελλάδας-Τουρκίας» τόνιζε μεταξύ άλλων.

Προσέθετε, τέλος, ότι η Τουρκία δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να της συμπεριφέρεται άδικα. «Μάρτυράς μας η ιστορία. Δεν είναι προς όφελος κανενός να δοκιμάζει ξανά και ξανά την Τουρκία».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter