Οι εισπρακτικές εταιρείες απαιτούν οφειλές παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου

Οι εισπρακτικές εταιρείες απαιτούν οφειλές παρά τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου

Παρά τις υποσχέσεις του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του υπουργού αποεπενδύσεων Αδωνη Γεωργιάδη ότι θα ανασταλεί η λειτουργία των εισπρακτικών εταιρειών όσο διαρκή η πρωτοφανής αυτή κρίση με την πανδημία του κορονοϊού αυτές ζουν και βασιλεύουν.

Πολλές οι διαμαρτυρίες που λαμβάνουμε από αναγνώστες του Documento και του documentonews.gr.

Τελευταία πριν από λίγη ώρα όταν επώνυμα καταγγέλθηκε από άτομο του οποίου τα στοιχεία βρίσκονται στη διάθεση του Documento, ότι έλαβε τηλεφώνημα από την εισπρακτική εταιρεία Ι…. (και αυτά τα στοιχεία καθώς και αυτά της υπαλλήλου που τηλεφώνησε βρίσκονται στη διάθεσή μας) για οφειλή στη ΔΕΗ 83 ευρώ, ολογράφως ογδόντα τριών ευρώ, από τις 15 Μαρτίου, η οποία έχει δημιουργηθεί από τις 15 Μαρτίου, δηλαδή δώδεκα μόλις ημέρες πριν.

Και σκεφτείτε, η κρατική ΔΕΗ έδωσε εντολή στην εισπρακτική εταιρεία να τηλεφωνήσει και να απαιτήσει μια οφειλή μόλις 83 ευρώ, όταν σε άλλες χώρες που έχουν πληγεί από την πανδημία υπάρχουν αναβολές πληρωμών όχι μόνο από κρατικές αλλά ακι από ιδιωτικές εταιρείες ηλεκτρικού και τηλεπικοινωνιών.

Ακόμα μια fake υπόσχεση από αυτή την κυβέρνηση που ανέβηκε με ψέματα στην εξουσία αλλά φαίνεται ότι της έχουν γίνει δεύτερη φύση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter