Οι εκλεκτοί του Αναστασιάδη

Οι εκλεκτοί του Αναστασιάδη

Κλήσεις – έκπληξη από τον Αγγελο Αναστασιάδη για τα παιχνίδια της Εθνικής Ομάδας με το Λιχτενστάιν (23/3, Βαντούζ) και την Βοσνία (26/3, Ζένιτσα) στα πλαίσια της προκριματικής φάσης του Euro 2020.

Για πρώτη φορά κλήθηκε ο ακραίος αμυντικός του Αρη Γιώργος Βαλεριάνος, ενώ στην «γαλανόλευκη» επιστρέφουν οι Χάρης Μαυρίας και Δημήτρης Κολοβός που αγωνίζονται στην κυπριακή Ομόνοια. Εκτός κλήσεων έμειναν, λόγω τραυματισμού, οι Πέλκας, Τοροσίδης, Σταφυλίδης και Μανωλάς.

Αναλυτικά η αποστολή της Εθνικής για τα δύο παιχνίδια: Μπάρκας, Πασχαλάκης, Βλαχοδήμος, Παπασταθόπουλος, Σιόβας, Ρισβάνης, Μπακάκης, Κούτρης, Βαλεριάνος, Μαυρίας, Κολοβός, Σάμαρης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Μασούρας, Μπουχαλάκης, Ζέκα, Κουρμπέλης, Σιώπης, Φορτούνης, Μήτρογου, Κουλούρης, Δώνης

Η Εθνική Ομάδα θα συγκεντρωθεί την Δευτέρα 18 Μαρτίου, οπότε είναι προγραμματισμένη η πρώτη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Αγίου Κοσμά στις 18:30, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ και το κοινό.

Το πρόγραμμα της Εθνικής, μετά τα παιχνίδια με το Λιχτενστάιν και τη Βοσνία, είναι το ακόλουθο: (8/6) Ελλάδα-Ιταλία, (11/6) Ελλάδα-Αρμενία, (5/9) Φινλανδία-Ελλάδα, (8/9) Ελλάδα-Λιχτενστάιν, (12/10) Ιταλία-Ελλάδα, (15/10) Ελλάδα-Βοσνία, (15/11) Αρμενία-Ελλάδα και (18/11) Ελλάδα-Φινλανδία. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter