Οι Έλληνες πολιτικοί παίζουν… μπάλα για την Barca

Οι Έλληνες πολιτικοί παίζουν… μπάλα για την Barca

Φώφη Γεννηματά και Σταύρος Θεοδωράκης “έπαιξαν μπάλα” με Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα

Τις …πάσες Μητσοτάκη – Τσίπρα «ζήλεψαν» και άλλοι πολιτικοί αρχηγοί που έσπευσαν να μπουν στον «αγώνα» και να κάνουν και εκείνοι δηλώσεις στο twitter με αφορμή την νίκη των Ισπανών επί της Παρί Σεν Ζερμέν με 6-1 για το Champions League.

Όλα ξεκίνησαν με τον …άμπαλο Κυριάκο Μητσοτάκη που δεν είχε προβλέψει σωστά και πόνταρε στην πρωταθλήτρια Γαλλίας. Μετά «χτύπησε» ο Αλέξης Τσίπρας που δεν άφησε την ευκαιρία να «πέσει κάτω» και έγραψε στο Twitter λίγο μετά τη λήξη του αγώνα: «Τελικά, @kmitsotakis η PSG (σ.σ. Παρί Σεν Ζερμέν) θα κερδίσει το Champions League όσο και η ΝΔ τις επόμενες εκλογές».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πήρε την μπάλα απαντώντας: «@atsipras Καλά, μια λάθος πρόβλεψη για το Champions League έκανα, δεν έχασα και τα αποτελέσματα της ΕΛΣΤΑΤ…

Στη συνέχεια η Φώφη Γεννηματά πήρε την «πάσα» και σχολίασε: «O ένας με τη Barcelona, ο άλλος με την Paris Saint-Germain. Εμείς επιμένουμε σταθερά. Εθνική Ελλάδος».

Και φυσικά ο Σταύρος Θεοδωράκης δεν θα μπορούσε να μην συμμετάσχει στην «αγωνιστική διαδικασία», αφήνοντας και σαφή αιχμή στη Φώφη Γεννηματά –και αυτός μέσω Twitter: «Ενημερώστε Μπάρτσα και Παρί ότι στην Αθήνα σφάζονται για χάρη τους. Και κάποιους άλλους ότι η Εθνική Ελλάδος δεν παίζει στο Champions League». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter