Οι Ελληνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Οι Ελληνες στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα

Τα περισσότερα πρωταθλήματα ξεκίνησαν και πάλι το τελευταίο τριήμερο σε όλη την Ευρώπη και παρ΄ ότι σε αυτά μετέχουν δεκάδες Έλληνες ποδοσφαιριστές, αυτή τη φορά, λίγοι αγωνίστηκαν σαν βασικοί ή ως αλλαγές με τους συλλόγους τους.

Στην Αγγλία, ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος έπαιξε ολόκληρο το 90λεπτο για 5ο σερί ματς πρωταθλήματος με την Αρσεναλ στην ήττα 1-0 από την Γουέστ Χαμ στο λονδρέζικο ντέρμπι της Πρέμιερ Λιγκ. Αντίθετα, ο Ντίνος Μαυροπάνος έμεινε εκτός αποστολής των «κανονιέρηδων».

Ο Χοσέ Χολέμπας, παραμένει βασικός και αναντικατάστατος στην Γουότφορντ. Πραγματοποίησε ακόμα μια έξοχη εμφάνιση στην εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της Κρίσταλ Πάλας και μάλιστα ήταν εκείνος που δημιούργησε το γκολ της ισοφάρισης της ομάδας του, φθάνοντας έτσι, τις 6 ασίστ (έχει σημειώσει και τρία γκολ)!

Στην Ισπανία, ο Δημήτρης Σιόβας αναντικατάστατος με την Λεγκανιές ήταν και πάλι πολύ καλός και η ομάδα του νίκησε 1-0 την Ουέσκα. Ο Έλληνας στόπερ δέχθηκε κίτρινη κάρτα στο 35’.

Στην Πορτογαλία, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος κράτησε πάλι το μηδέν για την Μπενφίκα στην νίκη με 2-0 επί της Σάντα Κλάρα. Ο διεθνής γκολκίπερ έχει αγωνιστεί και στα 17 παιχνίδια πρωταθλήματος των «αετών».

Στην Κύπρο, ο Χάρης Μαυρίας πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την Ομόνοια, μετά τη μεταγραφή του από την Χιμπέρνιαν. Ο Μαυρίας μπήκε αλλαγή στο 40’ αλλά δεν μπόρεσε να βοηθήσει το «τριφύλλι» να αποφύγει την ήττα από τον Απόλλωνα Λεμεσού με 2-1. Στο ίδιο ματς αλλαγή μπήκε για την Ομόνοια και ο Δημήτρης Κολοβός στο 65’. Τέλος, ο Πραξιτέλης Βούρος αγωνίστηκε βασικός με τον ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Ανόρθωση και η ομάδα του νίκησε 4-0. Ο Βούρος έγινε αλλαγή στο ματς στο 89’.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter