Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper
Απίστευτη ανακοίνωση

Οι έμποροι του Άργους τα βάζουν με τους μαθητές επειδή… ψώνισαν στην Αθήνα

Κόντρα με τους μαθητές λυκείου του Άργους άνοιξαν οι έμποροι της πόλης, με ανακοίνωση όπου τους ειρωνεύονται επειδή ψώνισαν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής.

Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκδρομής, οι μαθητές του 2ου Λυκείου της πόλης βρέθηκαν στην Αθήνα και ψώνισαν και από τα μαγαζιά του κέντρου, προκαλώντας την… οργή των εμπόρων του Άργους, οι οποίοι εξέδωσαν την ακόλουθη ειρωνική ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο Άργους , τον Λυκειάρχη και τους συνοδούς καθηγητές, για την συνεπή στήριξη της εμπορικής αγοράς της ΕΡΜΟΥ στην ΑΘΗΝΑ για άλλη μια χρονιά.

Η αποβίβαση σχεδόν όλων των μαθητών με τα χέρια γεμάτα ψώνια είναι αψευδής μάρτυρας της επιτυχίας του σκοπού της ‘εκπαιδευτικής’ εκδρομής.

Άλλωστε είναι ολοφάνερο ότι το shopping είναι το βασικότερο ζητούμενο μιας ‘εκπαιδευτικής’ εκδρομής των εκπαιδευτικών μας μονάδων.

Ευχόμαστε του χρόνου ακόμη καλύτερα ψώνια στην ΕΡΜΟΥ και σε άλλους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ προορισμούς της Αθήνας στην καθιερωμένη ποια ''ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ'' εκδρομή.

Ο Εμπορικός κόσμος του Άργους πάντα στην διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για να στηρίξει οικονομικά λαχειοφόρους αγορές, ημερολόγια ή προσφέροντας δώρα για χορούς με σκοπό να πηγαίνουν εκπαιδευτικές εκδρομές σε εμπορικούς προορισμούς στην Αθήνα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ»

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.