Οι επενδύσεις, ο Άδωνης και ένα μοιραίο λάθος

Ο Άδωνης Γεωργιάδης.

Η Νέα Δημοκρατία κέρδισε τις εκλογές στηριζόμενη σε μεγάλο βαθμό στο ευφυολόγημα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ήταν υπέρ των επενδύσεων και ως εκ τούτου η οικονομία δεν θα μπορούσε να κινηθεί με ταχύτερους ρυθμούς. Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε υποσχεθεί ανάπτυξη 4% για το 2020. Στον προϋπολογισμό όμως του 2020 που κατέθεσε περιορίζεται στο 2,8%.

Επίσης δεν υπάρχουν οι υποσχέσεις για αυξήσεις στον κατώτατο μισθό, για 13η σύνταξη, για μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων, για συνέχιση της διάθεσης του κοινωνικού μερίσματος, για στήριξη της μεσαίας τάξης και για πολλά άλλα.

Όλες αυτές οι fake προεκλογικές υποσχέσεις αποκαλύπτονται από δύο μόνο λέξεις του Αδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος αναφερόμενος στην επένδυση του Ελληνικού δήλωσε: «Πέσαμε έξω». Αναδεικνύεται έτσι σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα η ευκολία με την οποία οι νυν κυβερνώντες ξεστόμιζαν fake προβλέψεις, μόνο και μόνο για να παραπλανήσουν τον ελληνικό λαό.

Τώρα, μπροστά πλέον στην αδήριτη πραγματικότητα, αναγκάζονται να μιλήσουν σε άλλη γλώσσα.

Και αποκαλύπτουν στους πολίτες που έπεσαν στην παγίδα τους, πίστεψαν τις υποσχέσεις τους και τους ψήφισαν ότι πορεύονται με μόνο στόχο την εξυπηρέτηση των δικών τους συμφερόντων και των φιλικών τους επιχειρηματιών.

Το μέγεθος της προεκλογικής απάτης της Νέας Δημοκρατίας αποκαλύπτεται ξεκάθαρα, αλλά ταυτόχρονα γίνεται και φανερό το τεράστιο λάθος του ΣΥΡΙΖΑ που δεν ενημέρωσε επαρκώς σχετικά με το τι πέτυχε. Κάτι που απαιτείται να πράξει τώρα, χωρίς καθυστερήσεις. Ο ελληνικός λαός πρέπει επιτέλους να μάθει!

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.