Oι επιλογές της NOVA για 25 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου

Oι επιλογές της NOVA για 25 Σεπτεμβρίου – 4 Οκτωβρίου

Οι επιλογές μας είναι οι εξής:

  • Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου Novacinema1 στις 22:00

«Spider-Man: No Way Home» Πρεμιέρα

Με την ταυτότητά του πλέον γνωστή σε όλον τον κόσμο, ο Πίτερ Πάρκερ βλέπει τη ζωή του να αλλάζει δραματικά, κι αναγκάζεται να ζητήσει τη βοήθεια του Δρος Στρέιντζ, ο οποίος προκαλεί χάος… (Περιπέτεια, Αντριου Γκάρφιλντ, Τομ Χόλαντ)

 

  • Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου Discovery στις 23:00

«Γυμνοί και Φοβισμένοι XL 8» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)

Στα παγωμένα Βραχώδη Όρη οι θερμοκρασίες υπό του μηδενός, η υποθερμία και τα κρυοπαγήματα είναι μερικοί μόνο από τους κίνδυνους. Δώδεκα από τους πιο δημοφιλείς συμμετέχοντες της σειράς θα πρέπει να περάσουν 14 δύσκολες μέρες και νύχτες στην παγωμένη ερημιά.

 

  • Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου Novasports Prime στις 21:45

 «UEFA Nations League – 6η αγωνιστική Ελλάδα-Βόρεια Ιρλανδία» (Ζ)

Η «γαλανόλευκη» υποδέχεται στη Ριζούπολη τη Βόρεια Ιρλανδία στον τελευταίο αγώνα του ομίλου της για το UEFA Nations League 2022-23. Η Εθνική μας ομάδα έχει ήδη εξασφαλίσει μαθηματικά την άνοδο στη League B και το μελλοντικό δικαίωμα συμμετοχής σε αγώνες κατάταξης για πρόκριση στην τελική φάση του Euro 2024.

  • Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου FOX Life στις 21:00

«Blue Bloods 12» (Πρεμιέρα νέου κύκλου)

Η σειρά «Blue Bloods» ακολουθεί τις ζωές της οικογένειας Ρίγκαν -του αρχηγού της αστυνομίας Φρανκ Ρίγκαν, του αστυνομικού Ντάνι Ρίγκαν και του αρχιφύλακα Τζέιμι Ρίγκαν εμβαθύνοντας στα προσωπικά τους διλήμματα, αλλά και στην επαγγελματική τους καριέρα, ως την πρώτη οικογένεια της αστυνομίας της Νέας Υόρκης.

  • Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου Novacinema1 στις 22:00

« BENEDETTA» Πρεμιέρα

Τοσκάνη, 17ος αιώνας. Με την πανούκλα να θερίζει την Ευρώπη, μία καλόγρια παίρνει υπό την προστασία της μία κακοποιημένη γυναίκα, ενώ τα οράματά της απειλούν να συνταράξουν την Εκκλησία… (Δραματική Ταινία, Σάρλοτ Ράμπλινγκ, Βιρζινί Εφιρά)

  • Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου Novacinema1 στις 22:00

«UMMA» Πρεμιέρα

Μία γυναίκα και η κόρη της απολαμβάνουν την ηρεμία τους σε μία αμερικανική φάρμα. Το σκοτάδι, όμως, τις κυριεύει, όταν στο σπίτι καταφτάνει η τεφροδόχος με τη στάχτη της αποξενωμένης μητέρας της. (Ταινία Τρόμου, Σάντρα Ο, Ντέρμοτ Μαλρόνι)

  • Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου Novasports Prime στις 21:30

«Bundesliga – 8 αγωνιστική Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν» (Ζ)

Οι Βαυαροί υποδέχονται τη Λεβερκούζεν στο ντέρμπι με το οποίο ξεκινάει η 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Η ομάδα του Νάγκελσμαν θέλει τους τρεις βαθμούς απέναντι στους «εργάτες» που έχουν μόνο μία νίκη στη φετινή διοργάνωση.

 

  • Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου Novasports1 στις 21:45

 «UEFA Nations League – 6η αγωνιστική Δανία-Γαλλία» (Ζ)

Οι «ρόλιγκανς» αντιμετωπίζουν στην έδρα τους τη Γαλλία με στόχο να επαναλάβουν τη νίκη που πέτυχαν τον Ιούνιο στo Παρίσι, αλλά οι «τρικολόρ» θέλουν να πάρουν τη ρεβάνς.

  • Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου Novacinema1 στις 22:00

«THE POSTCARD KILLINGS» Πρεμιέρα

Όταν η κόρη του δολοφονείται στη διάρκεια του μήνα του μέλιτος στο Λονδίνο, ένας ντετέκτιβ από τη Νέα Υόρκη ψάχνει για απαντήσεις σε ένα μυστήριο που ξετυλίγεται σε όλη την Ευρώπη. (Αστυνομικό Θρίλερ, Τζέφρι Ντιν Μόργκαν, Φάμκε Γιάνσεν)

  • Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου National Geographic στις 21:50

«Ο Πόλεμος των Ναρκωτικών 3: Κυνηγώντας τον Δράκο» (Νέο επεισόδιο)

Στο νέο κύκλο της σειράς, αποκαλύπτεται πώς ο κόσμος εθίστηκε στα οπιοειδή ναρκωτικά, μέσα από σοκαριστικές ιστορίες από την πρώτη γραμμή του παγκόσμιου εμπορίου ηρωίνης.

  • Σάββατο 1 Οκτωβρίου Novasports Premier League στις 14:30

«Premier League – 9η αγωνιστική Άρσεναλ-Τότεναμ» (Ζ)

Οι «κανονιέρηδες» φιλοξενούν την Τότεναμ στο ντέρμπι του Βόρειου Λονδίνου. Οι δύο ομάδες αναμένεται να προσφέρουν εντυπωσιακές φάσεις και γκολ στην προσπάθειά τους να φτάσουν στη νίκη.

  • Σάββατο 1 Οκτωβρίου Novacinema1 στις 22:00

«THERE ARE NO SAINTS» Πρεμιέρα

Ένας άντρας έχει φυλακιστεί για ένα έγκλημα που δεν έχει διαπράξει. Όταν η γυναίκα του δολοφονείται και μαθαίνει ότι ο γιος του έχει απαχθεί, οργανώνει ένα απίστευτο σχέδιο για να τον σώσει και να εκδικηθεί. (Ταινία Δράσης, Μπράιαν Κοξ, Τιμ Ροθ)

  • Κυριακή 2 Οκτωβρίου «Premier League Μάντσεστερ Σίτι-Μάντεστερ Γιουνάιτεντ» (Ζ) Novasports Premier League στις 16:00 

«Ελληνικό πρωτάθλημα ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός» (Ζ) Novasports Prime TBC

Ακόμα μία Κυριακή με συναρπαστικά ντέρμπι στο Novasports! Στο Μάντσεστερ η Σίτι υποδέχεται τη Γιουνάιτεντ, ενώ λίγες ώρες αργότερα, στη Θεσσαλονίκη ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός διασταυρώνουν τα ξίφη τους!

  • Κυριακή 2 Οκτωβρίου Novacinema1 στις 22:00

«A RAINY DAY IN NEW YORK » Πρεμιέρα

Ένα νεαρό ζευγάρι ταξιδεύει μέχρι το Μανχάταν για ένα, υποτίθεται, χαλαρό Σαββατοκύριακο, αλλά ανάμεσά τους μπαίνουν μεγάλοι σκηνοθέτες, λαμπεροί ηθοποιοί, γοητευτικές υπάρξεις και… πολλή βροχή! (Ρομαντική Κομεντί , Τίμοθι Σαλαμέ, Ελ Φάνινγκ)

  • Κυριακή 4 Οκτωβρίου Novacinema1 στις 22:00

«BETWEEN TWO WORLD » Πρεμιέρα

Στο πλαίσιο της έρευνας για το επόμενο βιβλίο της, μία δημοσιογράφος, αποκρύπτοντας την ταυτότητά της, προσλαμβάνεται ως καθαρίστρια μαζί με μία ομάδα γυναικών, σε μία μικρή πόλη της Γαλλίας. (Κοινωνική Ταινία, Ζιλιέτ Μπινός, Ελέν Λαμπέρ).

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter