«Οι επιτυχίες του Μητσοτάκη στεναχωρούν τον Ερντογάν» υποστηρίζει ο Οικονόμου

«Οι επιτυχίες του Μητσοτάκη στεναχωρούν τον Ερντογάν» υποστηρίζει ο Οικονόμου

«Στεναχώρια» του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν λόγω των «επιτυχιών» του πρωθυπουργού, βλέπει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σε μια προσπάθεια να απαντήσει στα όσα δήλωσε νωρίτερα ο τούρκος Πρόεδρος ο οποίος επιτέθηκε για ακόμη μια φορά στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Η συνεχής ισχυροποίηση της Ελλάδας -στρατιωτικά, διπλωματικά και οικονομικά- στεναχωρεί τον κ. Ερντογάν και τον οδηγεί σε δηλώσεις που υπερβαίνουν τα εσκαμμένα. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν την ιστορική παιδεία και τον πατριωτισμό που επιβάλλεται ώστε να κρατούν ερμητικά κλειστά τα αυτιά τους στις παραινέσεις όσων επιβουλεύονται την Πατρίδα τους» σημειώνει μεταξύ άλλων ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και προσθέτει:

«Είναι προφανέστατο ότι οι επιτυχίες του πρωθυπουργού και η ενδυνάμωση της Ελλάδας δεν αφήνουν τον κ. Ερντογάν να ησυχάσει. Αν και ο ίδιος θα προτιμούσε μια Ελλάδα αδύναμη, εμείς κάνουμε και θα κάνουμε ανυποχώρητα όσα προάγουν τα εθνικά μας δίκαια. Εξάλλου, ο πραγματικά ισχυρός δεν έχει ανάγκη να το διαλαλεί κάθε τρεις και λίγο».

Προσπάθεια ανάμειξης στην εσωτερική πολιτική της Ελλάδας από τον Ερντογάν

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter