Οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν το δικό τους μήνυμα (Video)

Οι εργαζόμενοι στην Υγεία έχουν το δικό τους μήνυμα (Video)

Εδώ και σχεδόν ένα χρόνο, αρκετοί συμπολίτες μας βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της «μάχης» κατά του κορονοϊού, καταβάλλοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες ώστε να επιτευχθεί ο μεγάλος στόχος: η επιστροφή στην κανονική ζωή, δίπλα στους ανθρώπους που αγαπάμε, χωρίς φόβο.

Καθημερινά ορθώνουν το ανάστημά τους απέναντι στον κορονοϊό, έναν αόρατο «εχθρό» που έχει συντελέσει σε κοσμοϊστορικές αλλαγές, όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο ζούμε, κινούμαστε και επικοινωνούμε.  Εκείνοι προσφέρουν καθημερινά «ανάσες» στην κοινωνία, μέσω της αυταπάρνησης και της γενναιοδωρίας που επιδεικνύουν ασκώντας το λειτούργημά τους.

Η ανεκτίμητη προσφορά τους δεν περνά απαρατήρητη, με πρωτοβουλίες όπως εκείνη του Ομίλου Πολίτη να υπενθυμίζουν ότι σε εποχές δύσκολες, όπως αυτή που διανύουμε, έχει ιδιαίτερη σημασία να εκπέμπουν μηνύματα ευγνωμοσύνης σε όσους ρισκάρουν τη ζωή τους για το καλό του κοινωνικού συνόλου.

Μέσα από μία καμπάνια επικοινωνίας, ο Όμιλος Πολίτη στέλνει το δικό του ευχαριστήριο μήνυμα σε όσους μάχονται στην πρώτη γραμμή για να γυρίσουμε το συντομότερο πίσω στην κανονική μας ζωή και στους ανθρώπους που αγαπάμε. Το μήνυμα ευγνωμοσύνης του Ομίλου Πολίτη εκπέμπει δυνατά σε περισσότερες από 4.000 επιφάνειες σε κινούμενα μέσα και σε στάσεις λεωφορείων σε κεντρικούς οδικούς άξονες, καθώς και έξω από τα νοσοκομεία αναφοράς.

Στόχος του Ομίλου είναι να γεμίσει με κουράγιο και ελπίδα τους γιατρούς, νοσηλευτές, τραυματιοφορείς, την ώρα που ξεκινούν τη βάρδιά τους, αλλά και την ώρα που σχολάνε. Παράλληλα, η καμπάνια αποσκοπεί στην ευαισθητοποίηση των πολιτών, προτρέποντάς τη να τηρεί τα μέτρα ασφαλείας και υγιεινής, ακολουθώντας τις οδηγίες των ειδικών.

Δείτε το βίντεο:

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Πολίτη

Ο Όμιλος Πολίτη με γραφεία σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη & Λευκωσία και δυναμικό 320 ανθρώπων, δραστηριοποιείται στον τομέα των Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων – μέσα από συνεργασίες με κορυφαίες παγκοσμίως εταιρείες στη διαχείριση απορριμμάτων, την ηλεκτροκίνηση, την πυρασφάλεια κ.α., του Real Estate – και των Media, μέσω των ραδιοφωνικών σταθμών Sfera 102.2, Μουσικός 98.6 και Music 89.2, αλλά και της Politis Out of Home που αποτελεί και το βασικό Μέσο που χρησιμοποίησε για την υλοποίηση της καμπάνιας.

Η Politis Out Of Home κατέχει σήμερα ηγετική θέση στο χώρο της υπαίθριας διαφήμισης, με περισσότερες από 9.200 θέσεις προβολής, διαχειριζόμενη τις στάσεις λεωφορείων στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας. Όπου δραστηριοποιείται, ενισχύει οικονομικά την τοπική κοινωνία, τόσο αναλαμβάνοντας πλήρως τον εξοπλισμό και τη συντήρηση των στάσεων, όσο και μέσω δωρεών (π.χ. ανάπλαση χώρων πρασίνου), αναβαθμίζει την αισθητική των περιοχών, προσφέρει αίσθημα ασφάλειας και συμβάλλει στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter