Οι εξυπνάδες του Κυριάκου και τα μπάνια της Ντόρας

Οι εξυπνάδες του Κυριάκου και τα μπάνια της Ντόρας

Από την χθεσινή πανηγυρική (άγνωστο γιατί) συνεδρίαση της ΠΕ της ΝΔ, δύο γεγονότα είναι άξια λόγου. Το πρώτο η… επιστροφή Μειμαράκη στα κομματικά δρώμενα.

Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο Βαγγέλας θα είναι πρόεδρος του Συνεδρίου που θα γίνει στα μέσα του Δεκέμβρη. Το ερώτημα βέβαια που προκύπτει είναι γιατί δέχτηκε ο Μειμαράκης να αναλάβει αυτή τη θέση; Μήπως γιατί συμφωνεί με την έξαλλη και ακροδεξιά πολιτική που ακολουθεί ο Μητσοτάκης; Μήπως γιατί έχουν βάση οι πληροφορίες ότι θα είναι επικεφαλής στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ; Ή μήπως γιατί είναι απλά ένας «στρατιώτης» του κόμματος, που είναι και το πιο πιθανό, και δη σιωπηλός «στρατιώτης». Κάτι σαν τον Βούδα της Ραφήνας, ένα πράγμα. Πάντως όσοι εκ της λεγόμενης καραμανλικής και κεντροδεξιάς πτέρυγας προσδοκούσαν ότι ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ θα μιλούσε για τα κακώς κείμενα της παράταξής και για την ακροδεξιά κατάντια του κόμματος, απλά διαψεύστηκαν. Κι αυτό γιατί η προσδοκία της εξουσίας είναι τόσο ισχυρή που σκεπάζει κάτι τέτοιες… μικρές λεπτομέρειες.

Το δεύτερο στοιχείο που σημάδεψε, τρόπον τινά, την γαλάζια μάζωξη ήταν η απουσία της Ντόρας Μπακογιάννη, την οποία κανείς δεν είδε στη συνεδρίαση. Προφανώς η τέως υπουργός, που δεν είναι και ιδιαιτέρως αρεστή στο περιβάλλον του προέδρου της ΝΔ, επέλεξε να συνεχίσει τις διακοπές της στα Χανιά, παρά να παραβρεθεί στην ανιαρή συνεδρίαση της ΠΕ. 

Βέβαια έχασε την ευκαιρία να «απολαύσει» τις εξυπνάδες του αδερφού της Κυριάκου και τις μπαρούφες του περί πρόωρων εκλογών, αλλά δεν μπορείς να τα΄χεις όλα στη ζωή.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter