Οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Ατρόμητου και Αρη

Οι ευρωπαϊκοί αντίπαλοι ΠΑΟΚ, ΟΣΦΠ, ΑΕΚ, Ατρόμητου και Αρη

Στα δύσκολα έπεσε ο ΠΑΟΚ, καθώς είχε τη χειρότερη δυνατή κλήρωση στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν αρκετές πιθανότητες να συνεχίσουν το ευρωπαϊκό τους ταξίδι. Οι «ερυθρόλευκοι» στην περίπτωση που αποκλείσουν την Βικτόρια Πλζεν θα παίξουν με την τουρκική Μπασακσεχίρ στο τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League, ενώ αν αποκλειστούν από τους Τσέχους θα συναντήσουν στο δρόμο τους στο τρίτο προκριματικό του Europa League την Αντβέρπ από το Βέλγιο.

Η ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League θα παίξει με την Χόνβεντ (Ουγγαρία) ή την Κραϊόβα (Ρουμανία). Η κλήρωση θεωρείται βατή για την Ένωση και έχει πολλές πιθανότητες να προκριθεί στα playoffs του θεσμού. Ο πρώτος αγώνας θα είναι στις 8 Αυγούστου και η ρεβάνς στις 15 στο άδειο λόγω τιμωρίας ΟΑΚΑ.

Η Χόνβεντ βγήκε στην Ευρώπη ως τέταρτη από το πρωτάθλημα Ουγγαρίας και στον πρώτο προκριματικό γύρο του θεσμού απέκλεισε τη Ζάλγκιρις από τη Λιθουανία. Η Κραϊόβα μετέχει ως τρίτη ομάδα του περσινού πρωταθλήματος Ρουμανίας (ήταν τέταρτη στα playoffs) και στον πρώτο γύρο απέκλεισε την Σαμπάιλ από το Αζερμπαϊτζάν.

Ο Αρης στον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, εφόσον αποκλείσει την ΑΕ Λεμεσού, θα αντιμετωπίσει την σουηδική Μόλντε ή, την σερβική Τσουκαρίτσκι.

Ο Ατρόμητος στο 2ο προκριματικό γύρο του Europa League έχει κληρωθεί να παίξει με την σλοβακική Ντουνάισκα και εφόσον την αποκλείσει θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας ή την Κουόπιο. Τα πρώτα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα για τις 8 Αυγούστου και οι επαναληπτικοί για τις 15 του ίδιου μήνα.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter