Οι ευχές των δημοσιογράφων Δελλατόλα, Λιαρέλη, Γιάμαλη, Χαρβαλιά, Στάθη, Παππά για τα 7 χρόνια Documento

Οι ευχές των δημοσιογράφων Δελλατόλα, Λιαρέλη, Γιάμαλη, Χαρβαλιά, Στάθη, Παππά για τα 7 χρόνια Documento

O Εκδότης της εφημερίδας «Το Ποντίκι», Αντώνης Δελλατόλας:

Η συμπλήρωση επτά ετών από την κυκλοφορία του Documento είναι μια εξαιρετική είδηση για τον χώρο των ΜΜΕ, καθώς, αν και ιδρύθηκε σε μια περίοδο πολύ δύσκολη για τις εφημερίδες, κατάφερε να αποκτήσει ένα αναγνωστικό κοινό, που εγγυάται τη συνέχειά του. Εύχομαι στην εφημερίδα και σε όλους τους δημοσιογράφους που την υπηρετούν πολλές επιτυχίες, ώστε αυτό το ταξίδι των επτά ετών να συνεχιστεί.

Ο Δημοσιογράφος, Στρατής Λιαρέλης:

Η ελευθερία του λόγου είναι ένα από τα πλέον θεμελιώδη δικαιώματα, χωρίς το οποίο δεν νοείται δημοκρατική χώρα. Γι’ αυτό και το λειτούργημα της δημοσιογραφίας οφείλει να κινείται προς μία και μόνο κατεύθυνση: την έρευνα με μοναδικό στόχο το όφελος του κοινωνικού συνόλου. Καλή και δημιουργική συνέχεια στο Documento και σε όλους τους συναδέλφους που εργάζονται σε αυτό. Εύχομαι να συνεχίσετε με το ίδιο θάρρος και την ίδια συνέπεια να ρίχνεστε στη μάχη της ενημέρωσης και να υπηρετείτε την ελευθεροτυπία. Εύχομαι το μέλλον να σας φέρει πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες και να σας γεμίσει με ακόμα μεγαλύτερο πείσμα για αποκαλύψεις.

Η Δημοσιογράφος, στο Kontra Channel, Νατάσα Γιάμαλη:

Η δημοσιογραφία που είναι ανεξάρτητη, δεν έχει δεσμεύσεις και δεν κάνει χάρες είναι πολύτιμη. Δεν περισσεύει κανένα Μέσο που μπορεί, θέλει και αντέχει να ασκεί το λειτούργημα με αυτούς τους όρους. Αντίθετα χρειαζόμαστε περισσότερα τέτοια Μέσα. Χρόνια πολλά στο Documento και καλή δύναμη στους ανθρώπους του να συνεχίσουν!

Ο Δημοσιογράφος – συγγραφέας, Γιώργος Χαρβαλιάς:

Μέσα στη μονολιθικότητα μιας ενημέρωσης ασφυκτικά ελεγχόμενης, κατευθυνόμενης αλλά και κυβερνητικά «επιδοτούμενης», το Documento καθιερώθηκε ως μια από τις ελάχιστες οάσεις ελεύθερου λόγου και ανεξάρτητης πληροφόρησης. Διερευνητικό, διεισδυτικό, αποκαλυπτικό, αλλά κυρίως ανυπότακτο, όπως ο δημιουργός του Κώστας Βαξεβάνης, ενοχλεί την εξουσία, γεγονός που επιβεβαιώνει ότι υπηρετεί σωστά την αποστολή του. Εύχομαι να συνεχίσει με την ίδια τόλμη γιατί έχουμε ανάγκη από τέτοιες αδέσμευτες φωνές, ανεξάρτητα από το ιδεολογικό τους πρόσημο…

Ο Δημοσιογράφος, στο Open TV Παναγιώτης Στάθης:

Εύχομαι στο Documento να συνεχίσει με δυναμισμό και ανεξαρτησία την πορεία του στον δρόμο της μαχόμενης δημοσιογραφίας, με πλουραλισμό και πίστη στην ενημέρωση, που αποτελούν συστατικά της δημοκρατίας. Με προσήλωση στην αλήθεια και σεβασμό στην αντίθετη άποψη, με τεκμηριωμένη κριτική και απαρέγκλιτη τήρηση της δεοντολογίας. Σε όλους τους εργαζόμενους εύχομαι πολλές δημοσιογραφικές επιτυχίες. Χρόνια πολλά!

«Εφημερίδα των Συντακτών», Τάσος Παππάς:

Πέρασαν εφτά χρόνια; Και αντέχετε ακόμη; Μπράβο. Σε μερικούς δεν αρέσει. Και το δείχνουν με όλους τους τρόπους. Να επιμείνετε στη μαχητική και ερευνητική δημοσιογραφία.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter