Οι φαντάροι που βασάνισαν το σκυλάκι στην Κόνιτσα ζητούν την κατανόησή μας…

Οι φαντάροι που βασάνισαν το σκυλάκι στην Κόνιτσα ζητούν την κατανόησή μας…

Χρειάστηκε να δημιουργηθεί σάλος στο διαδίκτυο, να παρέμβει το ΓΕΣ και να ασκηθεί δίωξη από τη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για να έρθουν στο φως και να ζητήσουν μια μισή συγγνώμη οι δύο φαντάροι που βασάνισαν άγρια σκυλάκι σε στρατόπεδο στην Κόνιτσα

Οι Νικόλαος Τζούνας και Γεώργιος Χαρίτος, με δήλωσή τους σε τοπικά ΜΜΕ, ισχυρίζονται τώρα ότι αυτό που οι ίδιοι έκαναν στο σκυλάκι δεν είναι… αποδεκτό προς τις αρχές τους, χαρακτηρίζοντάς το μάλιστα ως «ατυχές περιστατικό», χωρίς πρόθεση να το κακοποιήσουν…

Αναλυτικά η δήλωση:

«Αναφορικά με το συμβάν που έλαβε χωρά στην Κόνιτσα στο παρελθόν, και έχει σχέση με το εμφανιζόμενο στο διαδίκτυο σκύλο, δηλώνουμε ότι πρόκειται για καθαρά ατυχές συμβάν και ότι δεν είχαμε καμιά πρόθεση για κακοποίηση του παραπάνω ζώου, το οποίο τύγχανε της συνεχούς μας φροντίδας και περίθαλψης και με το οποίο είχαμε εξοικειωθεί βάση της καθημερινής μας φροντίδας.

Θεωρούμε ότι το παραπάνω συμβάν είναι μη αποδεκτό προς τις αρχές μας και ασκώντας την αυτοκριτική μας δηλώνουμε δημοσία την ειλικρινή μας μεταμέλεια, ζητώντας την επιεική κρίση και κατανόηση όλων.

Νικόλαος Τζούνας

Γεώργιος Χαρίτος»

Επέζησε το σκυλάκι

Σύμφωνα με τη Φιλοζωική Κόνιτσας, το σκυλάκι επέζησε, αλλά, όπως είναι φυσικό, είναι πολύ φοβικό και οι φαντάροι που το ταΐζουν δυσκολεύονται να το πλησιάσουν.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1426052517499330&id=759976777440244

Και ο Σύλλογος Προστασίας Αδέσποτων Ζώων Ιωαννίνων αναφέρει ότι το σκυλάκι ζει, σημειώνει ωστόσο ότι το φροντίζει ηλικιωμένος κάτοικος της περιοχής.

Υπενθυμίζεται ότι για την κτηνωδία των δύο φαντάρων σχηματίστηκε δικογραφία από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ διατάχθηκε και ΕΔΕ από το ΓΕΣ.

(Πηγές: paramythia-online, thespro)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter