Οι φαντασιώσεις στις μέρες μας κοστίζουν ακριβά

Οι φαντασιώσεις στις μέρες μας κοστίζουν ακριβά
Τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς που πέρασε, μέσα από τους φακούς του Πρακτορείου EUROKINISSI, Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2022 (EUROKINISSI)

Την ώρα που η επικαιρότητα τρέχει με ρυθμούς προεκλογικούς η χώρα αντιμετωπίζει τα μείζονα με ρυθμούς χελώνας, για να μη γράψω με ρυθμούς γάτας Ιμαλαΐων (αντιλαμβάνεστε, να μην επεκταθώ…).

Θέλετε ένα μέτρο για τη σοβαρότητα των κρατικών δομών; Στο μαγαζί του παιδοβιαστή και εκπορνευτή Ηλία Μίχου στα Σεπόλια βρέθηκε από εργάτες οι οποίοι καθάριζαν τον χώρο τηλεφωνική συσκευή και τάμπλετ τοποθετημένα σε κούτες στο υπόγειο, καταχωνιασμένες κάτω από άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας εκ των εργατών πήρε τις συσκευές σπίτι του, αλλά στη συνέχεια τις παρέδωσε στις αρχές όταν ενημερώθηκε σε ποιον ανήκε πριν το κατάστημα!

Την είδηση αγνόησαν πλήρως τα φιλικά προς την κυβέρνηση Μέσα. Σε περίπτωση όμως που είναι αληθινή είναι απίστευτο 2,5 μήνες μετά η ΕΛΑΣ να μην έχει ερευνήσει πόντο πόντο το μαγαζί του παιδοβιαστή!

Δηλαδή όχι μόνο δεν φρόντισαν η 12χρονη να παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο μήνες τώρα, όχι μόνο δεν προστάτευσαν το παιδί και η αρμόδια υφυπουργός Δόμνα Μιχαηλίδου το έδωσε «στεγνά», αλλά δεν ερεύνησαν καν το μαγαζί του βιαστή και εκπορνευτή του!

Τόσο ενδιαφέρον επέδειξαν οι αρχές. Θα μου πείτε «θα ξηλωθεί κανείς;». Το πιο πιθανό είναι να επιβραβευτεί κιόλας επειδή έθαψε την υπόθεση. Αθλιο κράτος, παρακολούθημα καταχραστών, εγκληματιών, μπαταχτσήδων, κακοποιητών που κρύβονται πίσω από την επωνυμία τους και συνήθως πουλάνε πατρίδα και εθνικές κορδέλες. Μακρά η παράδοση του έθνους.

Αν ανατρέξει κανείς στα σχετικά δημοσιεύματα την περίοδο που… έσκασε η ζοφερή είδηση, θα διαβάσει πηχυαίους τίτλους όπως: «Κινητά και υπολογιστές του Μίχου θα δώσουν απαντήσεις για τον εφιάλτη της 12χρονης», «Οι αστυνομι

Oνειρευόμαστε φουστανέλες, περικεφαλαίες, βασιλιάδες και αρχαία κλέη. Μόνο που για τη φαντασίωση πρέπει να ξοδέψουμε καμιά 20 δισ. για οπλικά συστήματα

κοί δουλεύουν καθημερινά πυρετωδώς και αναλύουν τις εκατοντάδες συνομιλίες που έχουν βρεθεί μέσω της εφαρμογής με τα 51 προφίλ…» και λοιπά βαρύγδουπα. Δυόμισι μήνες μετά εργάτες βρίσκουν κινητά και λάπτοπ στο μαγαζί του Μίχου. Δυόμισι μήνες μετά το παιδί (με τη μητέρα του στη φυλακή) δεν παρακολουθείται από παιδοψυχολόγο ή, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, αυτός πρέπει να κάνει 100 χιλιόμετρα για να το δει!

Κοντολογίς, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα! Θεσμοθετήσαμε τη διαπλοκή, χρεοκοπήσαμε ηθικά, θεοποιήσαμε τη σαχλαμάρα, ξεμείναμε από ευρώ, εκχωρήσαμε την περιουσία μας στους δανειστές μας και ονειρευόμαστε φουστανέλες, περικεφαλαίες, βασιλιάδες και αρχαία κλέη. Μόνο που για να διατηρήσουμε ζωντανή τη φαντασίωση πρέπει να ξοδέψουμε καμιά 20 δισ. για οπλικά συστήματα! Τι νομίζατε, οι φαντασιώσεις στις μέρες μας κοστίζουν ακριβά. Kάτι λιγότερο από το cash buffer…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter