Οι Finish Liners στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Οι Finish Liners στο Μαραθώνιο της Αθήνας

Η ιδέα της  ομάδας Finish Liners είναι ένα δρομικό κίνημα φιλανθρωπικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε με αφορμή το συν-αθλητικό documentaire FINISH LINE της Ελιάνας Αμπραβανέλ. Το 2016 για πρώτη φορά και με την αρωγή του MDA Ελλάς 2 Μέλη του διένυσαν την κλασική διαδρομή του Μαραθωνίου της Αθήνας, του Αυθεντικού. Από τότε μέχρι σήμερα οι Finish Liners συμμετέχουν ανελλιπώς σε πλήθος δρομικών οργανώσεων διαδίδοντας ότι «σημασία δεν έχεις πως τρέχεις, αλλά γιατί!».

Αυτήν την Κυριακή, 14 Νοεμβρίου, η ομάδα των 42χλμ θα συνοδεύσει την Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρα Σταματοπούλου, Μέλος του MDA, που μας έκανε υπερήφανους με την πρόσφατη κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στους Παραολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο στο άθλημα της κολύμβησης και τον Χάρη Ασλανίδη, ενώ η ομάδα του δρομικού αγώνα των 5χλμ θα συνοδεύσει τον Ανδρέα Χότζα, έμπειρο δρομέα και Μαραθωνοδρόμο!

 Σήμερα, πέντε χρόνια μετά, ο στόχος των Finish Liners παραμένει ο ίδιος και δεν είναι άλλος από την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού απέναντι σε παιδιά και νέους με Νευρομυϊκές παθήσεις. Ταυτόχρονα η ομάδα στοχεύει να προτρέψει τους πάντες να βάλουν στη ζωή τους τον αθλητισμό, με μία κοινή αφετηρία, το τρέξιμο και ένα κοινό σκοπό, τη διάδοση και ευαισθητοποίηση του κοινού απέναντι στους συνανθρώπους μας με Νευρομυϊκές παθήσεις.

Μεγάλος Χορηγός Mαραθωνίου:  PwC

Χορηγός Μαραθωνίου:  Protergia, ο Τομέας Ηλεκτρικής Ενέργειας και Φυσικού Αερίου της MYTILINEOS

 Χορηγός διαδρομής 5χλμ:  VITEX

Το MDA Ελλάς (Σωματείο για τη φροντίδα των ατόμων με νευρομυϊκές παθήσεις) ξεκίνησε τη δράση του στη χώρα μας τον Ιανουάριο του 2000, έχοντας την πεποίθηση ότι μια συντονισμένη προσπάθεια από πολλές πλευρές, από την πολιτεία, τους ιδιωτικούς φορείς, αλλά και τους μεμονωμένους πολίτες, μπορεί να κάνει θαύματα.

Το MDA Ελλάς δεν είχε και δεν έχει καμία κρατική επιχορήγηση σε όλη την πορεία του έργου του.  Ως εκ τούτου όλες οι δράσεις του υλοποιούνται με την ευαισθητοποίηση της  ιδιωτικής πρωτοβουλίας.  Η σημαντικότερη πηγή εσόδων για τους σκοπούς του MDA Ελλάς, αλλά και το σημαντικότερο μέσο για τη γνωστοποίηση του έργου του στο ευρύτερο κοινό αποτελούν οι εκδηλώσεις  που οργανώνονται κάθε χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.mdahellas.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter