Οι Firewind επιστρέφουν στην Αθήνα στις 3 Σεπτέμβριου

Οι Firewind επιστρέφουν στην Αθήνα στις 3 Σεπτέμβριου

Το συγκρότημα του Gus G. θα παίξει στην Τεχνόπολη και τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ του.

Λίγο πριν από την κυκλοφορία του νέου τους άλμπουμ και ένα χρόνο μετά την ισοπεδωτική επετειακή εμφάνιση στο Gagarin, οι Firewind επιστρέφουν για μια συναυλία στην Τεχνόπολη, η οποία θα υποδεχθεί το συγκρότημα του Gus G., πρώην κιθαρίστα του Ozzy, την Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου στο μεγαλύτερο headline σόου που έχουν δώσει ποτέ στην Ελλάδα!

Σε μεγάλη φόρμα μετά την περιοδεία τους ως special guests των Beast In Black και τις εμφανίσεις τους στα καλοκαιρινά φεστιβάλ της Ευρώπης, οι Gus G, Herbie Langhans (Avantasia, Seventh Avenue), Jo Nuñez (ex-Kamelot) και Petros Christo, έρχονται στη μεγάλη σκηνή της Τεχνόπολης για μια βραδιά γνήσιου, σύγχρονου power metal, όπου θα ακουστούν για πρώτη φορά live, επιλεγμένα τραγούδια από το επερχόμενο άλμπουμ!

Διαβάστε επίσης: Ο Gus G. στο Docville: «Ο κόσμος και ειδικά οι νέοι ακούνε μουσική με τα μάτια»

Μαζί με τους Firewind σε αυτήν τη… συντονισμένη επίθεση στο κέντρο της Αθήνας, το γυναικείο thrash-death metal σχήμα των NERVOSA από τη Βραζιλία, με τις Prika Amaral (φωνή – κιθάρα), Εlena Kotina (κιθάρα), Hel Pyre (μπάσο) και ΜIchaela Naidenova (τύμπανα)!

Η προπώληση των εισιτηρίων έχει ήδη ξεκινήσει μέσω του viva.gr, στο GSFFathens.com, στα καταστήματα Public, Nova, Media Markt, σε όλα τα σημεία του δικτύου viva σε όλη την Ελλάδα και τηλεφωνικά στο 11876.

Οι τιμές ξεκινούν από 22 ευρώ για τα early bird (πολύ περιορισμένος αριθμός εισιτηρίων) και στη συνέχεια θα διαμορφωθούν στα 25 ευρώ. Στο ταμείο την ημέρα της συναυλίας το κόστος θα είναι 30 ευρώ. Τα ηλεκτρονικά εισιτήρια θα ανταλλάσσονται, μετά την είσοδο στον χώρο, με συλλεκτικά αναμνηστικά hard copies.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter