Οι φοιτητές ενώνονται με τους αγρότες στο Σύνταγμα (Video)

Οι φοιτητές ενώνονται με τους αγρότες στο Σύνταγμα (Video)

Πριν από μερικές εβδομάδες δημοσιεύσαμε φωτογραφίες και βίντεο που έδειχναν μια πρώτη προσέγγιση ανάμεσα σε φοιτητές και αγρότες στη Θεσσαλία, όμως σήμερα στο Σύνταγμα αυτή η προσέγγιση επιτυγχάνεται σε πολύ ανώτερο επίπεδο με έναν πολύ πιο οργανικό τρόπο. Οι φοιτητές βγαίνουν από τις κατειλημμένες σχολές και διαδηλώνουν στο Σύνταγμα μαζί με τους αγρότες αναρτώντας μάλιστα ένα ιδιαίτερα ευρηματικό πανό στο οποίο αναγράφεται το εξής μήνυμα: «Διαλύουν την Παιδεία και τις ζωές μας. Κυβέρνηση – ΕΕ, θα σας οργώσουμε!»

Πρόκειται για μία στιγμή που σηματοδοτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πλήρη ισοπέδωση της κυβερνητικής προσπάθειας για απομόνωση των αγώνων και καλλιέργεια κοινωνικού αυτοματισμού, καθώς τόσο οι αγρότες όσο και οι φοιτητές μετά από εβδομάδες κινητοποιήσεων που έθεσαν ευρύτερα κοινωνικά ζητήματα, εφαρμόζουν στην πράξη αυτήν την κατεύθυνση και συναντιούνται σε μια πολύ μεγάλη κινητοποίηση.

Πρόκειται για εικόνες, οι οποίες αναμφίβολα μπορούν να προκαλέσουν ιδιαίτερη ανησυχία στην κυβέρνηση

Δείτε επίσης: Ξεκάθαρη στήριξη από την Πολιτική Γραμματεία ζητά ο Στέφανος Κασσελακης

«Μπλόκο στα ψίχουλα» του Μητσοτάκη: Πλημμύρισαν το Σύνταγμα οι αγρότες – Εκατοντάδες τρακτέρ έξω από τη Βουλή (Photos-Video)

ΕΑΒ: Ξένα αρπακτικά στην Αεροπορική Βιομηχανία, αποκαλύπτει ο πρόεδρος των εργαζομένων

Τέμπη: Εξώδικο σε Μαρκόπουλο, Σταικούρα, Τσιαπαρίγου από την επιζήσασα Ευδ. Τσαγκλή- Ζητεί να διωχθεί για ψευδορκία ο Καραμανλής

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter