Οι Γάλλοι αγρότες συνεχίζουν την «πολιορκία» του Παρισιού με τα τρακτέρ (Videos – Photos)

Οι Γάλλοι αγρότες συνεχίζουν την «πολιορκία» του Παρισιού με τα τρακτέρ (Videos – Photos)

Οι οργισμένοι αγρότες στη Γαλλία άρχισαν τη δεύτερη ημέρα της «πολιορκίας του Παρισιού» την Τρίτη, καθώς είναι αποφασισμένοι να συνεχίσουν και να κλιμακώσουν τις κινητοποιήσεις μέχρι η κυβέρνηση να ικανοποιήσει τα αιτήματα τους.

Σε όλο το Παρίσι, τμήματα του αυτοκινητόδρομου έκλεισαν για την κυκλοφορία μόλις μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα. Στα δυτικά, ο αυτοκινητόδρομος A13, που συνδέει τη Νορμανδία με το Παρίσι, έκλεισε και στις δύο κατευθύνσεις κοντά στον σταθμό διοδίων Buchelay στο διαμέρισμα Yvelines. Οι αγρότες έχουν οργανωθεί για να αντέξουν μέχρι την Πέμπτη (01/02). Ωστόσο, ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν παραταχθεί στις εισόδους του Παρισιού, αλλά ακόμα και μπροστά στην Αψίδα του Θριάμβου, για να αποτρέψουν την προέλαση των αγροτών.

Οι αγρότες σκάβουν τους αυτοκινητόδρομους που οδηγούν στο Παρίσι, προκαλώντας ασφυξία στη γαλλική πρωτεύουσα μπλοκάροντας τις κρίσιμες αλυσίδες εφοδιασμού.

 

Οι αγρότες ετοιμάζονται για την «πολιορκία του Παρισιού», κατεβαίνοντας με τα τρακτέρ στο κέντρο της Πρωτεύουσας.

Μάλιστα, τα γαλλικά μέσα  έχουν μετρήσει περίπου 50 μπλόκα και διαδηλώσεις σε όλη τη χώρα αυτή την Τρίτη. Πάντως, σε σχέση με την περασμένη Πέμπτη (25/01), ο αριθμός των διαδηλώσεων φαίνεται να μειώνεται.

Διαβάστε επίσης: Μπλόκα από τους Βέλγους και τους Γάλλους αγρότες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter