Οι γάμοι της δεκαετίας

Οι γάμοι της δεκαετίας

Μία δεκαετία έκλεισε μία άλλη ξεκίνησε και αυτή που πέρασε τα είχε όλα σχέσεις, χωρισμούς και γάμους διασημοτήτων. Αναμφισβήτητα κάποιοι από τους γάμους σημάδεψαν τη δεκαετία που έφυγε και θα μείνουν αξέχαστοι. Οι πριγκιπικοί γάμοι του Ουίλιαμ και του Χάρι ήταν από αυτούς που προσέλκυσαν δισεκατομμύρια ανθρώπους και οι οποίοι «στήθηκαν» μπροστά σε μία μικρή οθόνη για να τους παρακολουθήσουν.

Αξέχαστοι όμως θα μείνουν και οι γάμοι του Τζάστιν Μπίμπερ, του Νικ Τζόνας, του Μαρκ Τζέικομπς, της Κιμ Καρντάσιαν αλλά και της Πίπα Μίντλετον.

Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουέστ

Η Κιμ Καρντάσιαν και ο Κάνιε Γουέστ παντρεύτηκαν στις 24 Μαΐου του 2014. Η τελετή έγινε στην Ιταλία, αλλά ο γάμος ήταν μία διήμερη περιοδεία, η οποία ξεκίνησε από το Παρίσι με την Κιμ να κάνει την πρώτης της εμφάνιση με τουαλέτα του οίκου Balmain. Την επόμενη μέρα, αλλά και στην τελετή του γάμου η νύφη επέλεξε να ντυθεί με ρούχα από τον οίκο Valentino.

Ωστόσο στη δεξίωση που ακολούθησε η Κιμ προτίμησε να φορέσει Maison Margiela.

Την μέρα του γάμου, οι καλεσμένοι… πετάχτηκαν μέχρι τη Φλωρεντία και ταξίδεψαν με τη μελωδική φωνή της Andrea Bocelli, και η νύφη εμφανίστηκε με κοστούμι Givenchy.

Πρίγκιπας Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, παντρεύτηκαν στις 19 Μαΐου 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor.

Η νύφη φόρεσε Clare Waight Keller από τον οίκο Givenchy με λαιμόκοψη και μανίκια τριών τετάρτων. Το πέπλο της νύφης, ήταν ένα αφιέρωμα στην κληρονομιά της, στο νέο σπίτι και στην Κοινοπολιτεία. Χαρακτηριστικό του, τα λουλούδια και από τις 53 χώρες της Κοινοπολιτείας.

Για τη δεξίωση η Μέγκαν φόρεσε τουαλέτα της Stella McCartney.

Εκτιμάται ότι 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολούθησαν τον γάμο του πριγκιπικού ζευγαριού.

Ίντρις Έλμπα και Σαμπρίνα

Η Σαμπρίνα και ο Ίντρις Έλμπα παντρεύτηκαν στο Μαρακές τον Απρίλιο του 2019 .

Οι εκδηλώσεις για τον γάμο κράτησαν ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο με ακροβατικά, χορούς της κοιλιάς, πυροτεχνήματα και με φαγητά εμπνευσμένα και κατασκευασμένα παραδοσιακά προϊόντα του Μαρόκου.

Η νύφη επέλεξε ένα φόρεμα της Βέρα Γουάνγκ για την τελετή του γάμου, ενώ ο γαμπρός επέλεξε ένα κοστούμι Ozwald Boateng τριών τεμαχίων.

Πρίγκιπας Ουίλιαμ και Κέιτ Μίντλτον

Η σχέση του πρίγκιπα Ουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον επιβεβαιώθηκε στις 16 Νοεμβρίου του 2010 όταν ο πρίγκιπας της πρότεινε να παντρευτούν χαρίζοντας της το ζαφειρένιο δαχτυλίδι των αρραβώνων της πριγκίπισσας Νταϊάνα.

Ο γάμος, που έλαβε χώρα στις 29 Απριλίου 2011 στο Αβαείο του Γουέστμινστερ, ήταν αναμφισβήτητα ένας από τους μεγαλύτερους και πιο αξέχαστους της δεκαετίας.

Το νυφικό της Μίντλετον σχεδιάστηκε από τον Alexander McQueen και τα τελευταία χρόνια ήταν το φόρεμα με τις περισσότερες αντιγραφές. Το σχεδίασε η Sarah Burton η οποία είχε πει ότι προσπάθησε να εμπνευστεί από την Γκρέις Κέλι. Ήταν φτιαγμένο από χειροποίητη δαντέλα, με μακριά μανίκια και λαιμόκοψη σε σχήμα «V». Το πέπλο ήταν μεταξένιο, κατασκευασμένο από τη Βασιλική Σχολή Χειροτεχνίας.

Αλλά και για τη δεξίωση η Κέιτ επέλεξε Sarah Burton και Alexander McQueen.

Περίπου 2 δισεκατομμύρια άνθρωποι παρακολουθούσαν τους τηλεοπτικούς γάμους.

Μαρκ Τζέικομπς και Charly Defrancesco

Ο γάμος του σχεδιαστή Μαρκ Τζέικομπς με τον επί 18 χρόνια σύντροφό του Charly Defrancesco έγινε τον Απρίλιο του 2019. Οι γαμπροί επέλεξαν ρούχα που σχεδίασε ο Ralph Fitzgerald ειδικά για την περίσταση. Ο Μαρκ φόρεσε κοστούμι σε μαύρο χρώμα και ο Defrancesco σε πράσινο βελούδο.

Καλεσμένοι στο γάμο πολλές διασημότητες, μεταξύ των οποίων τα σούπερ μόντελ Kate Moss, Naomi Campbell και οι αδελφές Hadid, οι τραγουδιστές Debbie Harry, Frank Ocean και Rita Ora, από το χώρο της μόδας οι Anna Sui, Stephen Jones, Phoebe Philo, Grace Coddington και οι συντάκτες της Vogue, Edward Enninful και Anna Wintour, αλλά και πολλές διασημότητες από τον χώρο της κινηματογραφικής βιομηχανίας όπως Bette Midler, Christina Ricci και Chloë Sevigny.

Τζέιμς Μάθιους και Πίπα Μίντλετον

Η Πίπα Μίντλετον και ο Τζέιμς Μάθιους γνωρίστηκαν στο γάμο της αδελφής της Κέιτ το 2011 και η μεγάλη μέρα ήρθε τον Μάιο του 2017, με την τελετή να γίνεται στην εκκλησία του Αγίου Μάρκου στο Englefield Estate, στο Berkshire, κοντά στο Bucklebury Manor, το σπίτι της οικογένειας των Μίντλετον.

Η Πίπα φόρεσε νυφικό της Βρετανής σχεδιάστριας Giles Deacon.

Τζορτζ Κλούνεϊ και Αμάλ Αλαμουντίν

Ο γάμος του Τζορτζ και της Αμάλ Κλούνεϊ έγινε στην ιταλική ιστορική Aman Canal Grande στη Βενετία, στις 27 Σεπτεμβρίου του 2014, αλλά οι εορτασμοί διήρκεσαν όλο το Σαββατοκύριακο. Ο κατάλογος των προσκεκλημένων ήταν ένα all-star line-up και περιλάμβανε την Emily Blunt, τον Matt Damon, την Anna Wintour, την Cindy Crawford και τον Bono.

Η νύφη φόρεσε νυφικό Oscar de la Renta, από γαλλική δαντέλα, κεντημένη στο χέρι με μαργαριτάρια και διαμάντια. Ήταν ένα από τα πολλά σύνολα που άλλαξε η Αμάλ εκείνο το Σαββατοκύριακο. Επίσης φόρεσε Giambattista Valli, Stella McCartney και Alexander McQueen.

Νικ Τζόνας και Πριγιάνκα Τσόπρα

Ο γάμος του Νικ Τζόνας με την Πριγιάνκα Τσόπρα ξάφνιασε φίλους, συγγενείς, αλλά και θαυμαστές. Η πρόταση γάμου έγινε τον Ιούλιο του 2018 στην Ελλάδα, ενώ τον Δεκέμβριο του ίδιου έτους έγινε η διπλή τελετή γάμου -χριστιανική και ινδική- στο παλάτι Umaid Bhawan.

Για τη χριστιανική τελετή στο παλάτι Umaid Bhawan, το ζευγάρι φόρεσε Ralph Lauren.

Το παλάτι Umaid Bhawan ήταν πάλι το σκηνικό για την τελετή Hindu, η οποία έλαβε χώρα το ίδιο Σαββατοκύριακο. Η νύφη και ο γαμπρός φόρεσαν παραδοσιακά ρούχα σχεδιασμένα από τον Ινδό σχεδιαστή Sabyasachi.

Για τις μεταγαμήλιες εκδηλώσεις η νύφη φόρεσε Dior, αλλά και πολλά παραδοσιακά ινδικά σύνολα, ανάλογα με την κάθε περίσταση.

Τζάστιν Μπίμπερ και Χέιλι Μπάλντουιν

Ο Τζάστιν Μπίμπερ και η Χέιλι έκαναν γνωστή τη σχέση τους τον Ιούλιο του 2018. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 13 Σεπτεμβρίου του 2019 στη Νέα Υόρκη με πολιτικό γάμο, αλλά σύντομα το ζευγάρι τέλεσε και τον θρησκευτικό του γάμου, στις 30 Σεπτεμβρίου 2019 στη Νότια Καρολίνα.

Το ζευγάρι ενοικίασε το Montage Palmetto Bluff, ένα πολυτελές παραθαλάσσιο θέρετρο 20.000 στρεμμάτων, που βρίσκεται 15 μίλια βόρεια της Σαβάνας, κι εκεί φιλοξένησε τους διάσημους φίλους και την οικογένειά του.

Η Χέιλι άλλαξε πολλά ρούχα κατά τη διάρκεια του γαμήλιου Σαββατοκύριακου. Για την τελετή του γάμου επέλεξε νυφικό από τον Virgil Abloh, στη συνέχεια Ralph & Russo και έκλεισε την ημέρα με Vera Wang ενώ για το πάρτι επέλεξε Vivienne Westwood.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter