Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!

Οι Γερμανοί είναι φίλοι μας!

Πρέπει να βρίσκονται σε πολύ μεγάλο πανικό οι «άριστοι» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη μπροστά στον Αρμαγεδδώνα της οικονομικής κρίσης που βλέπουν να έρχεται.

Και δεν κάνουμε λόγο μόνο για το κατάπτυστο νομοσχέδιο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων που αντιγράφει τον χουντικό νόμο του 1971 και έφερε στη Βουλή για ψήφιση ο πολύς υπουργός Προστασίας του Πολίτη (sic) Μιχάλης Χρυσοχοΐδης.

Το χθεσινό δημοσίευμα της γερμανικής Bild ξεμπροστιάζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Η κυβέρνηση είχε λάβει απόφαση όσοι ταξιδιώτες έρχονται από το εξωτερικό και υποβάλλονται τυχαία σε τεστ τον για κορονοϊό να μένουν σε καραντίνα 36 ώρες μέχρι να βγουν τα σχετικά αποτελέσματα για την προστασία του ελληνικού πληθυσμού.

Η χθεσινή όμως συνάντηση που είχαν στην Κω ο υπουργός Tουρισμού, Χάρης Θεοχάρης, κι ο επικεφαλής του Ομίλου TUI, Sebastian Ebel επεφύλασσε έναν στυγνό γερμανικό εκβιασμό. Ή αποσύρεται η απόφαση για την καραντίνα ή η TUI ξεχνάει για φέτος την Ελλάδα ως τουριστικό προορισμό.

Πανικόβλητος ο υπουργός Τουρισμού επικοινώνησε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο οποίος άμεσα υποχώρησε στον εκβιασμό και ήρε την ισχύ του κανονισμού για τις 36 ώρες, αδιαφορώντας για την υγεία των ελλήνων κατοίκων των προορισμών που έχει επιλέξει η TUI.

Τόμπολα. Ο πρωθυπουργός της Ελλάδας ενδιαφέρεται μόνο για το αν θα περάσουν καλά στα all exclusive ξενοδοχεία της τουριστικής εταιρείας αδιαφορώντας για τις επιπτώσεις.

Φαίνεται ότι τίποτα δεν σταματάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπροστά στον κίνδυνο να μην ικανοποιηθούν οι γερμανικές απαιτήσεις.

Και μετά κάποιοι ευελπιστούν ότι θα αντισταθεί στις απαιτήσεις της Γερμανίας και της καγκελάριου Μέρκελ για να πάρει η Ελλάδα τη βοήθεια που της αναλογεί από το ταμείο Ανασυγκρότησης. Είναι κάτι περισσότερο από σίγουρο ότι η καταστροφή που έρχεται από την οικονομική πολιτική της κυβέρνησης Μητσοτάκη θα φέρει ένα μνημόνιο σκληρότερο από όλα. 

documentonews.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter