Οι γιατροί του Βόλου βγάζουν «στη σέντρα» τον Κοντοζαμάνη – «Γενικές και αόριστες υποσχέσεις» (Video)

Οι γιατροί του Βόλου βγάζουν «στη σέντρα» τον Κοντοζαμάνη – «Γενικές και αόριστες υποσχέσεις» (Video)

Έντονη ανησυχία και απογοήτευση εκφράζουν οι νοσοκομειακοί γιατροί του Βόλου, μετά την επίσκεψη του Βασίλη Κοντοζαμάνη και τις αοριστίες που άκουσαν από τον υφυπουργό Υγείας, ο οποίος φάνηκε ότι πραγματοποίησε μία επίσκεψη για να… διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να κατευνάσει τις αντιδράσεις που υπάρχουν κι ενώ η κατάσταση στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας της Μαγνησίας είναι οριακή.

Ο υφυπουργός Υγείας επισκέφθηκε την Πέμπτη το νοσοκομείο Βόλου, το οποίο δέχεται τεράστια πίεση τις τελευταίες εβδομάδες λόγω της έξαρσης κρουσμάτων κορονοϊού στην περιοχή, φροντίζοντας στο να… καλύψει τα νώτα της κυβέρνησης δίνοντας «αόριστες και γενικόλογες υποσχέσεις», όπως επισημαίνουν οι πρόεδροι του Ιατρικού Συλλόγου και των Νοσοκομειακών Γιατρών της Μαγνησίας.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα τοπικά Μέσα της Μαγνησίας, ο Βασίλης Κοντοζαμάνης μίλησε για 30 προσλήψεις, δίχως ωστόσο να διευκρινίσει εάν αφορούν το ιατρικό ή νοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και να δώσει χρονικό ορίζοντα στα λεγόμενά του.

«Δεν βλέπω να έχει πει κάτι συγκεκριμένο. Μίλησε γενικώς και αορίστως για 30 άτομα που θα προσληφθούν, χωρίς να γνωρίζουμε εάν είναι γιατροί, πότε θα προσληφθούν…», σημείωσε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας, Ευθύμιος Τσάμης, στηλιτεύοντας το γεγονός πως ο υφυπουργός δεν κάλεσε τον Σύλλογο στη χθεσινή σύσκεψη στο Νοσοκομείο.

«Δεν υπήρχε σχέδιο και αποδείχθηκε αυτό. Πιο αντιπροσωπευτική περίπτωση είναι πως ψάχνουν να βρούν γιατρούς την τελευταία στιγμή», τόνισε ο κ. Τσάμης.

«Ωραίες οι επισκέψεις των υπουργών, αλλά δεν εφημερεύουν. Η νέα μέρα ξημέρωσε και η πραγματικότητα είναι αμείλικτη», σχολίασε μεταξύ άλλων σε ανάρτησή του ο πρόεδρος των Νοσοκομειακών Γιατρών Μαγνησίας, Παύλος Μαλινδρέτος, με αφορμή την επίσκεψη Κοντοζαμάνη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter