Οι Γιατροί του Κόσμου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Οι Γιατροί του Κόσμου στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Στην 85η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θα παρευρίσκονται για ακόμα μια χρονιά οι Γιατροί του Κόσμου, ώστε να γνωρίσουν οι επισκέπτες το ανθρωπιστικό έργο που επιτελεί η οργάνωση τα 31 χρόνια της λειτουργίας της στην Ελλάδα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι επισκέπτες της έκθεσης μπορούν να ενημερωθούν από το εκθεσιακό περίπτερο για τις δράσεις και τις αποστολές των Γιατρών του Κόσμου στην Ελλάδα, ενώ θα υπάρχει ενημέρωση για το πρόγραμμα εθελοντισμού και τους τρόπους που μπορεί οποιοσδήποτε να συμμετάσχει σε αυτό. Επιπλέον, θα γίνεται συλλογή φαρμάκων για όσους επιθυμούν να συνδράμουν κατ’ αυτόν τον τρόπο, ενώ θα υπάρχει και κουμπαράς για την οικονομική ενίσχυση των Γιατρών του Κόσμου και των δράσεων τους.

Τη Δευτέρα 13.09 στις 18:30, ο Νικήτας Κανάκης, παιδοδοντίατρος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΓτΚ, θα συμμετέχει στην ομιλία «ΕΚΤ+ και κοινωνική ένταξη: Επενδύοντας σε ανθεκτικές και ευημερούσες κοινωνίες», στο περίπτερο 7 του Υπουργείου Ανάπτυξης & Επενδύσεων. Την Τρίτη 14.09 στις 14:30, στο πλαίσιο του φόρουμ με τίτλο «Δημιουργώντας την Επόμενη Μέρα», η Χαρά Τζιουβάρα, παιδίατρος και πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου των ΓτΚ, θα συμμετέχει στο πάνελ «Υγεία και οι προκλήσεις μετά την πανδημία», στο Συνεδριακό Κέντρο «Ι. ΒΕΛΛΙΔΗΣ».

Το περίπτερο των Γιατρών του Κόσμου, με τον αριθμό 17, μπορεί να επισκεφθεί κανείς το Σάββατο και την Κυριακή από τις 10:00 έως τις 22:00 και τις καθημερινές από τις 17:00 μέχρι τις 21:00, ενώ η πλησιέστερη είσοδος είναι η πύλη 1 (Εγνατία Οδός).

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter