Οι γραβάτες που μπήκαν και… βγήκαν, τα χαμόγελα και η «τιμητική» στον Τσακαλώτο (Photos)

Οι γραβάτες που μπήκαν και… βγήκαν, τα χαμόγελα και η «τιμητική» στον Τσακαλώτο (Photos)

Πολύ παρασκήνιο είχε η ομιλία του Έλληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Ζάππειο, όπου απευθύνθηκε στις Κοινοβουλευτικές Ομάδες των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, στον απόηχο της χθεσινής συμφωνίας για το ελληνικό χρέος στο Eurogroup.

Φυσικά, την παράσταση έκλεψε η κόκκινη γραβάτα που φόρεσε ο Αλέξης Τσίπρας, εκπληρώνοντας –όπως είπε- το στοίχημα που είχε βάλει για το όταν βγει η χώρα από τα μνημόνια.

Ο Έλληνας πρωθυπουργός έκανε την εμφάνιση του έχοντας στο πλευρό του τη σύντροφό του Μπέττυ Μπαζιάνα, η οποία ήταν ντυμένη στα λευκά.

Ο Αλέξης Τσίπρας στο τέλος της ομιλίας του έβγαλε σε μία συμβολική κίνηση τη γραβάτα του, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως «κερδίσαμε μια μάχη όχι όμως τον πόλεμο, ο πόλεμος είναι εκεί έξω, υπάρχουν αδικίες που θα αποκαταστήσουμε και κάθε φορά που θα πετυχαίνουμε νίκες, θα φοράμε και γραβάτα».

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Τσίπρας έκανε ιδιαίτερη αναφορά στον Ευκλείδη Τσακαλώτο και τον Γιώργο Χουλιαράκη και τα επιτελεία τους, ενώ αναφερόμενος στην απουσία του υπουργού Οικονομικών από την εκδήλωση, σχολίασε πως του έδωσε μία «τιμητική άδεια», μετά και την κούραση του κ. Τσακαλώτου από τη χθεσινή συνεδρίαση του Eurogroup, η οποία ολοκληρώθηκε ξημερώματα.

Μάλιστα αξίζει να σημειωθεί πως μετά το τέλος της ομιλίας του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, κι εκείνος έβγαλε τη γαλάζια γραβάτα που φορούσε, θέλοντας προφανώς να δείξει με αυτό το συμβολικό τρόπο τη σύμπλευσή του με τον Έλληνα πρωθυπουργό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter