Οι Guns N’ Roses στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 22 Ιουλίου

Οι Guns N’ Roses στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 22 Ιουλίου

Το θρυλικό συγκρότημα θα ολοκληρώσει στην Αθήνα την ευρωπαϊκή περιοδεία του.

Η «βόμβα» έσκασε και η φήμη που ήθελε την παγκόσμια περιοδεία των Guns N’ Roses να κάνει στάση στην Ελλάδα επιβεβαιώθηκε. Πιο συγκεκριμένα, οι Αμερικανοί ροκερς θα ολοκληρώσουν το ευρωπαϊκό σκέλος στην Αθήνα το Σάββατο 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Οι Guns N’ Roses επιστρέφουν με μια τεράστια παγκόσμια περιοδεία για το 2023 σε παραγωγή της Live Nation πραγματοποιώντας headline shows σε στάδια, φεστιβάλ και αρένες καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού και του φθινοπώρου. Το εμβληματικό συγκρότημα ξεκινάει το ταξίδι του στις 5 Ιουνίου από το Park Hayarkon στο Τελ Αβίβ και συνεχίζει δυναμικά στην Ευρώπη, κλείνοντας τις συναυλίες στις 22 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας

Μετά την Ευρώπη το συγκρότημα επιστρέφει στη Βόρεια Αμερική για πρώτη φορά μετά το μνημειώδες «We’re F’N Back! Tour» του 2021, κατά τη διάρκεια του οποίου κατάφεραν να γεμίσουν όλα τα στάδια από τη μία άκρη της ηπείρου στην άλλη, συμπεριλαμβανομένου του πρώτου headline show τους στο Banc of California Stadium του Los Angeles. Παράλληλα, η θρυλική τους περιοδεία «Not In This Lifetime… Tour» (2016-2019) ξεχώρισε ως το «τρίτο επιτυχέστερο tour όλων των εποχών σε πωλήσεις».

Διευρύνοντας την πολιτιστική κληρονομιά τους, οι Guns N’ Roses έγιναν χορηγοί του Eric Jones με το No. 43 στα πλαίσια του Daytona 500. Η αγωνιστική ομάδα, Legacy Motor Club, βρίσκεται υπό την συνιδιοκτησία των θρύλων της NASCAR, Richard Petty και Jimmie Johnson οι οποίοι δεν έχασαν ευκαιρία να μοιραστούν τον ενθουσιασμό του στο Twitter.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι το κινηματογραφικό μουσικό βίντεο για το τραγούδι November Rain έχει ξεπεράσει τις 2 δισ. προβολές, εκτοξεύοντάς το στην κορυφή ως «το rock video με τις περισσότερες προβολές διαχρονικά». Πέρυσι κυκλοφόρησαν το «Use Your Illusion I & II Super Deluxe Edition Box Set», το οποίο είναι διαθέσιμο εδώ. Το 4LP βινύλιο είναι ήδη sold out.

Η προπώληση θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στις 10:00 για τα μέλη του Nightrain Fan Club και η γενική προπώληση θα ξεκινήσει την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου στις 10:00, στο www.gunsnroses.com και www.ticketmaster.gr. Οι fans θα μπορούν να προμηθευτούν και VIP πακέτα, τα οποία περιλαμβάνουν premium εισιτήρια, VIP πρόσβαση στα bar κατά τη διάρκεια του show, αποκλειστικό Guns N’ Roses VIP merchandise και πολλά άλλα. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.vipnation.com.

Οι Guns N’ Roses θα αποκαλύψουν περισσότερα νέα και εκπλήξεις σύντομα. Ετοιμάσου!

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter