Οι ιδέες του Τσε στην Αργεντινή, στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento αυτή την Κυριακή

Οι ιδέες του Τσε στην Αργεντινή, στο Docville που κυκλοφορεί με το Documento αυτή την Κυριακή

Με αφορμή την έξοδο στις αίθουσες του φιλμ «Τσε: Ο Αργεντίνος» του Στίβεν Σόντερμπεργκ, η Αργεντίνα συγγραφέας και μεταφράστρια Marta Silvia Dios Sanz, που τα τελευταία χρόνια ζει στην Ελλάδα, γράφει για την προβολή των ιδεών του Τσε στη σύγχρονη Αργεντινή.

Η Λέσβος κινείται στους ρυθμούς της κλασικής μουσικής και η Ηλέκτρα Ζαργάνη σημειώνει τη συνάντηση των βραβευμένων σολίστ από διαφορετικά μέρη του κόσμου που συμμετείχαν στο 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Μουσικής Μολύβου.

Η Επίδαυρος «κατεβαίνει» στην Αθήνα. Οι παραστάσεις που χάσαμε στο φεστιβάλ Επιδαύρου κάνουν στάσεις σε διάφορα σημεία της πρωτεύουσας και το Docville τις παρουσιάζει αναλυτικά.

Η νέα σεζόν στο σινεμά ξεκινά με τα χίλια καθώς ο Τομ Κρουζ υποδύεται για έκτη φορά τον πράκτορα της IMF που αναλαμβάνει «Επικίνδυνες αποστολές». Τα πάντα γύρω από την techno-κατασκοπία του διάσημου κινηματογραφικού franchise σε ένα σπέσιαλ αφιέρωμα .

Το φεστιβάλ Jazz στο Πάρκο του Δήμου Ιλίου πραγματοποιείται για έβδομη χρονιά και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Γιώργος Τρανταλίδης μιλάει στην Αφροδίτη Ερμίδη για τα σημαντικότερα event του.

Το «Πλουμί» είναι ένας χώρος που κάθε μέρα πλημμυρίζει από τους ήχους μουσικών οργάνων και δημιουργεί χειροποίητα προϊόντα από υλικά που προσφέρει απλόχερα η Κρήτη. Στο ρεπορτάζ η Ηλέκτρα Ζαργάνη

Διακοπές στο Αιγάλεω μετά θεάματος. Η δημοσιογράφος Σταματία Μαρκέτου γράφει στη στήλη «Summer stories» για μερικές από τις καλύτερες αναμνήσεις των παιδικών της χρόνων: τα καλοκαίρια που συνδέονται με την Αθήνα και τις οικογενειακές επισκέψεις σε σπίτια συγγενών.

Ο δημοσιογράφος Γιώργος Λοβέρδος στα «Κλισέ του καλοκαιριού» ξορκίζει την αντιπαλότητα ανάμεσα στους λάτρεις και τους εχθρούς του θερινής ραστώνης καταγράφοντας μύθους, υπερβολές και …ευχολόγια.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter