Οι In Flames για μια συναυλία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

Οι In Flames για μια συναυλία στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο

Οι εκπρόσωποι του σύγχρονου μελωδικού death metal, In Flames, θα πραγματοποιήσουν την πρώτη headline εμφάνισή τους στην Ελλάδα την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στο Floyd.

Στις φλόγες… θα παραδοθεί την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου το Floyd Live Venue, καθώς οι εμβληματικοί In Flames, μια από τις σημαντικότερες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών και προπάτορες της σύγχρονης μελωδικής death metal σκηνής, επιστρέφουν στην Αθήνα για να δώσουν την πρώτη headline και τρίτη συνολικά συναυλία τους στη χώρα μας.

Οι In Flames υπήρξαν καθοριστικοί στην καθιέρωση του melodic death metal αλλά και του metalcore, ξεκινώντας ως ένα underground σχήμα για να μετατραπούν στη συνέχεια σε πρωτοπόρους της metal σκηνής που δεν σταματούν να εξελίσσουν τον ήχο τους και να πειραματίζονται παραμένοντας καταιγιστικοί επί σκηνής, όπως αποδείχτηκε και στην εμφάνισή τους στην πρώτη ημέρα του Release Athens 2023.

Από τότε που σχηματίστηκαν, το 1990 στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας, το θρυλικό γκρουπ αποτελεί πρότυπο του τι σημαίνει να παραμένεις πιστός στο όραμά σου. Στα 14 albums που έχουν κυκλοφορήσει, από το ντεμπούτο, «Lunar Strain» (1994) μέχρι το εξαιρετικό «Foregone» (2023), οι In Flames συνεχίζουν να καινοτομούν παρά τις αμέτρητες διακρίσεις που έχουν ήδη κατακτήσει.

Κυκλοφορίες όπως τα «The Jester Race« (1996), «Colony» (1999), «Clayman» (2000) και το τολμηρό «Reroute to Remain» (2002), είναι μόνο κάποια δείγματα της σπουδαίας δισκογραφίας τους, τα οποία επιβεβαιώνουν τη θέση τους στην κορυφή τoυ ευρωπαϊκού metal για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ ταυτόχρονα κερδίζουν συνεχώς νέους οπαδούς.

Παράλληλα, περιοδεύουν ασταμάτητα, εμφανιζόμενοι συχνά ως headliners σε μεγάλα φεστιβάλ, ξεσηκώνοντας το κοινό με τραγούδια-ύμνους σαν τα I Am Above, Take This Life, Coerced Coexistence, Bullet Ride, Cloud Connected, State of Slow Decay, Alias και The Mirror’s Truth.

Η προπώληση ξεκινάει άμεσα προς 47€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων. Οι επόμενες φάσεις θα ανακοινωθούν στην πορεία.
H διάθεση εισιτηρίων ξεκινά  τηλεφωνικά στο 2117700000, online μέσω του more.com και Floyd.gr και στα παρακάτω υσικά σημεία: Καταστήματα Νova, Public, Ευριπίδης, Yoleni’s, Viva Spot Τεχνόπολης.

INFO
Floyd live music venue: Πειραιώς 117, Γκάζι, Αθήνα

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter