Οι Iron Maiden στο ΟΑΚΑ

Οι Iron Maiden στο ΟΑΚΑ

Η Legacy of the Beast περιοδεία επιστρέφει στην Ελλάδα στις 16 Ιουλίου 2022

Η βόμβα που σιγόκαιγε εδώ και μέρες έσκασε! Τέσσερα χρόνια μετά την αξέχαστη εμφάνισή τους στη Μαλακάσα οι Iron Maiden επιστρέφουν στην Ελλάδα και υπόσχονται το πιο εντυπωσιακό show που έχει δει ποτέ η χώρα μας! Το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 η θρυλική metal μπάντα θα βρεθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο Αθήνας, στο πλαίσιο της περιοδείας «Legacy of the Beast World Tour 2022».

Η γενική προπώληση εισιτηρίων για τη μεγαλειώδη επιστροφή των Iron Maiden θα ξεκινήσει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ., ενώ αποκλειστικά τα μέλη του Fan Club του συγκροτήματος θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήριά τους από την Παρασκευή 3 Δεκεμβρίου στις 10:00 π.μ..

Oι τιμές ξεκινούν από 45€ (πλέον του κόστους της ηλεκτρονικής υπηρεσίας έκδοσης εισιτηρίου)!

Ας μην γελιόμαστε άλλωστε. Για περισσότερα από 45 χρόνια οι Iron Maiden είναι θεσμός. Έχοντας αναθρέψει εκατομμύρια fans σε ολόκληρο τον κόσμο, δεν σταματούν λεπτό να περιοδεύουν στον πλανήτη με ψυχή 25άρη δίνοντας λυσσαλέα shows σε κάθε του γωνιά, μπροστά από το εκστασιασμένο κοινό τους. Μόλις ο Bruce Dickinson δώσει το έναυσμα οι στεντόρειες μπασογραμμές του αρχηγού Steve Harris θα συνθέσουν ένα τσιμεντένιο rhythm section με τα ταμπουροχτυπήματα του Nicko McBrain πριν οργιάσει το κιθαριστικό τρίο των Smith, Murray και Gers.

Η Legacy of the Beast World Tour 2022 έρχεται απλά για να επιβεβαιώσει τον μύθο τους, κάνοντας sold out τις αρένες και τα φεστιβάλ που φιλοξενούν τα shows τους παίζοντας τραγούδια βγαλμένα από τα πιο υγρά όνειρα των οπαδών τους, με ένα τεράστιο stage, που όμοιό του δεν έχουμε ξαναδεί στη χώρα μας, ικανό για να στεγάσει το Maiden-ικό υπερθέαμα.

H πανδημία μπορεί να ανέκοψε για λίγο διάστημα τη συναυλιακή πορεία των Iron Maiden, ενώ η περιοδεία του Legacy of the Beast είχε αποθεωθεί σε όλα τα μήκη της γης, συγκεντρώνοντας περισσότερους από 2 εκατομμύρια θεατές. Ωστόσο το συγκρότημα έβαλε τέλος στη δισκογραφική του σιωπή που κράτησε έξι χρόνια, κυκλοφορώντας το Senjutsu τον Σεπτέμβριο του 2021, το οποίο εκτόξευσε ξανά τη δημοτικότητα του συγκροτήματος, που στρογγυλοκάθισε στην κορυφή των charts όλου του πλανήτη.

Το Σάββατο 16 Ιουλίου 2022 στο Ολυμπιακό Στάδιο Ποδοσφαίρου οι Iron Maiden θα μας ανταμείψουν για τις τόσες μέρες συναυλιακής αποχής που αντέξαμε με το πιο εντυπωσιακό και πολυσυζητημένο show που είδαμε ποτέ από μέρους τους, εφάμιλλο της ιστορίας τους με λατρεμένο best of setlist. Τα τραγούδια θα τα διαλέξουν εκείνοι και υπόσχονται πως δεν πρόκειται να σταματήσουν μέχρι κι ο τελευταίος θεατής να ουρλιάξει #μόνομέιντεν!

Μαζί τους, ως special guests θα εμφανιστούν για πρώτη φορά στην Ελλάδα οι Airbourne με το μπαρουτοκαπνισμένο rock n roll τους και οι Lord of the Lost που έχουν στις αποσκευές τους έναν από τους καλύτερους gothic metal δίσκους των τελευταίων ετών!

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες, για τη συναυλία για την οποία η διοργανώτρια high priority promotions είχε προϊδεάσει από προχθές με ένα χιουμοριστικό βίντεο γεμάτο… υπονοούμενα, ενώ στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε το βίντεο που συνοδεύει την επίσημη ανακοίνωση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter