Οι Kamelot επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από έξι χρόνια

Οι Kamelot επιστρέφουν στην Αθήνα μετά από έξι χρόνια

Το αμερικανικό power metal σχήμα θα εμφανιστεί στο Fuzz Club την Κυριακή 7 Μαΐου 2023.

Έξι χρόνια μετά από την τελευταία του εμφάνιση επί ελληνικού εδάφους το μέταλ συγκρότημα Kamelot επιστρέφει στην Ελλάδα για μία και μοναδική συναυλία την Κυριακή 7 Μαΐου 2023 στο Fuzz Club (Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος).

Το συγκρότημα, που ιδρύθηκε στη Φλόριντα των ΗΠΑ από τον κιθαρίστα και βασικό συνθέτη της μπάντας Thomas Youngblood (μοναδικό εναπομείναν μέλος από τη σύνθεση με την οποία το 1995 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους «Eternity») και τον ντράμερ Richard Warner μετράει περί τα 30 χρόνια παρουσίας και με 12 δίσκους στην πλάτη έχει αναδειχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους εκπροσώπους του αμερικανικού power metal.

Το 13ο άλμπουμ τους με τίτλο «The Awakening», αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαρτίου μέσω της Napalm Records, με το πρώτο δείγμα γραφής να δίνεται πριν από λίγες μέρες στη δημοσιότητα. Το «One More Flag In The Ground» έγινε δεκτό με ενθουσιασμό από τους οπαδούς τους και αύξησε την προσμονή τόσο για το καινούριο άλμπουμ, όσο και για τις ζωντανές εμφανίσεις που θα πραγματοποιηθούν για την προώθησή του, στο πλαίσιο των οποίων οι Kamelot θα βρεθούν και στην Αθήνα.

Η μουσική της μπάντας είναι ένα υβρίδιο που συνδυάζει το μελωδικό power metal, με progressive αλλά και doom/gothic στοιχεία, προσφέροντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αυτός ο χαρακτηριστικός ήχος των Kamelot είναι και το συστατικό που τους καθιέρωσε ως μια από τις πλέον χαρισματικές και καινοτόμες μπάντες της γενιάς τους, με περιοδείες σε όλο τον κόσμο, θεαματικά σόου, παρουσία στα μεγαλύτερα φεστιβάλ, αλλά και με διαρκή καλλιτεχνική και εμπορική άνοδο.

Κομβικό σημείο στην ιστορία του συγκροτήματος αποτέλεσε η αποχώρηση του Νορβηγού τραγουδιστή Roy Khan και η αντικατάστασή του από τον Σουηδό Tommy Karevik, στο πρόσωπο του οποίου οι Kamelot βρήκαν όχι μόνο έναν άξιο αντικαταστάτη, που έβαλε τέλος στην όποια ανασφάλεια προκάλεσε η αποχώρηση του Khan στους φίλους του συγκροτήματος, αλλά και έναν frontman ικανό όχι μόνο να αποδώσει το απαιτητικό παλιό υλικό αλλά και να τους ανεβάσει επίπεδο, τόσο καλλιτεχνικά όσο και εμπορικά.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:00, ενώ η προπώληση ξεκινάει στα 33€ και για περιορισμένο αριθμό εισιτηρίων στο εκδοτήριο της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39) και μέσω της ticketservices.gr (210-7234567). Οι επόμενες φάσεις και οι τιμές θα ανακοινωθούν στη πορεία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter