Οι Κινέζοι αγόρασαν 2.000 μπόινγκ για την πολιτική αεροπορία τους

Η αμερικανική βιομηχανία παραγωγής αεροσκαφών Boeing ολοκλήρωσε την παράδοση 2000 αεροσκαφών στην Κίνα, πετυχαίνοντας ένα σημαντικό στόχο παραγωγής για την παρουσία της στην μεγαλύτερη αγορά της πολιτικής αεροπορίας, παγκοσμίως.

Χθες παραδόθηκε ένα αεροσκάφος Boeing 737 MAX, το οποίο είναι το όγδοο αεροσκάφος αυτού του τύπου, που η αμερικανική βιομηχανία παρέδωσε στην αεροπορική εταιρία Xiamen Airlines.

Η αναφερόμενη αεροπορική εταιρία αναπτύσσεται ταχύτατα και χρησιμοποιεί επιχειρησιακά τον μεγαλύτερο στόλο αεροσκαφών Boeing στην Κίνα, με περισσότερα από 200 αεροπλάνα.

“Η μακρόχρονη βιομηχανική μας σχέση με αυτή την αγορά είναι αμοιβαία ωφέλιμη, υποστηρίζοντας την ουσιαστική ανάπτυξη των δραστηριοτήτων της Boeing, της αμερικανικής οικονομίας, αλλά και της πολιτικής αεροπορίας στην Κίνα,” δήλωσε ο Ιχσέιν Μοουνίρ, αντιπρόεδρος αρμόδιος για τις εμπορικές πωλήσεις και την εμπορική προώθηση των αεροσκαφών της Boeing.

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.