Οι κληρικοί ζητούν αναδρομικά και δώρα

Οι κληρικοί ζητούν αναδρομικά και δώρα

Να διεκδικήσουν αναδρομικά αλλά κι εφεξής –όπως αναφέρουν- δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα και επίδομα αδείας, αποφάσισαν οι κληρικοί, σύμφωνα με τον Ιερό Σύνδεσμο Κληρικών Ελλάδας.

Όπως αναφέρει ο ΙΣΚΕ, το ΔΣ « αποφάσισε, όπως όλοι σχεδόν οι δημοσιοϋπαλληλικοί κλάδοι σήμερα στην πατρίδα μας, να διεκδικήσουμε κι εμείς, αναδρομικά αλλά κι εφεξής τα δώρα (Χριστουγέννων, Πάσχα) και το Επίδομα Αδείας μετά την έκδοση των αποφάσεων των Ανωτάτων Δικαστηρίων (ΣΤΕ, Ελ. Σ, ΑΕΔ) αλλά και δεκάδων κατώτερων δικαστηρίων που πρόσφατα δικαίωσαν μαζικά, όλες τις κατηγορίες Δημοσίων Υπαλλήλων». 

Αναφέρουν επίσης ότι έχουν απευθυνθεί στο νομικό τους σύμβουλο, Αλέξη Μητρόπουλο, προκειμένου να «διασφαλίσουν δικαιώματα όλων των κληρικών αναφορικά με τη συγκεκριμένη διεκδίκηση» και καλούν σε μαζική ανταπόκριση τον «αγώνα των κληρικών», προσθέτοντας ότι ο «αγώνας θα έχει οπωσδήποτε αίσιο τέλος με πολλαπλά οφέλη, οικονομικά κι θεσμικά, σε μια κρίσιμη φάση για το μέλλον το δικό μας, των οικογενειών μας και της Εκκλησίας εν γένει». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter