Οι κοντοί άνδρες είναι και πιο… άπιστοι!

Οι κοντοί άνδρες είναι και πιο… άπιστοι!

Oι κοντοί άνδρες έχουν τα πρωτεία στην απιστία, αποκαλύπτει έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου, που έγινε σε δείγμα 1000 ανδρών από όλη τη χώρα και εξέτασε δύο παραμέτρους: το ύψος τους και την πολυγαμικότητά τους.

Ως βραχύ ύψος θεωρήθηκε το 1.60-1.70 και ως μεγάλο ύψος το 1.80 και πάνω. Όπως διαπιστώθηκε, οι κοντοί άνδρες ήταν πολύ περισσότερο πολυγαμικοί, παρουσιάζοντας σχεδόν διπλάσια ποσοστά απιστίας από τους ψηλούς, ενώ οκτώ στους δέκα κοντούς άνδρες είχαν παράλληλες σχέσεις και μόνο ένας στους δέκα ψηλούς ήταν πολυγαμικός.

Ο Δρ. Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, πρόεδρος του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών, ανέφερε ότι «η απιστία, το σεξ και η εξουσία είναι το καυτό τρίγωνο της αμαρτίας, όπου οι άνθρωποι μυστηριωδώς αναρωτιούνται για τα αυτονόητα της ζωής και των παθών της και ιδίως της γνωστής συνήθειάς τους να είναι φανατικοί της πίστης σε θεσμούς, όπου συνήθως εξασκούνται ως άπιστοι.

Ο αστικός μύθος υποστηρίζει πως σε αυτό το «τρίγωνο των Βερμούδων» (απιστία-σεξ-εξουσία), κατοικούν μονίμως οι λιγότερο προικισμένοι άνδρες σε ύψος (πιο κοντοί)».

Ο κ. Κωνσταντινίδης προσθέτει, επίσης, ότι «σε μια κοινωνία ανταγωνιστική, οι λιγότερο ευνοημένοι άνδρες ανατομικά, πρέπει να γίνουν θελκτικοί με άλλα προσόντα, όπως είναι το μυαλό, το χρήμα, το χιούμορ ή η σκέψη.

Πολλοί εμφανίσιμοι και ψηλοί άνδρες δε νιώθουν την ανάγκη να φλερτάρουν μια γυναίκα, έχοντας την αυτοπεποίθηση του “ωραίου και μοιραίου”, κάτι που δημιουργεί απέχθεια στις γυναίκες, που θέλουν, επίσης, να μοιράζονται τα βλέμματα θαυμασμού».

Οι κοντοί άνδρες , συνεχίζει, «θαυμάζουν το ύψος μόνο στο γυναικείο φύλο. Με μια ψηλή γυναίκα δίπλα τους νιώθουν πολύ ψηλότεροι από όλους τους άλλους άνδρες της υφηλίου.

Στη σύγκριση κοντού-ψηλού είναι σίγουρο πως ένας πιο κοντός άνδρας θα διεκδικήσει περισσότερες γυναίκες από όσες του αναλογούν, για να αποδεικνύει στον καθρέφτη του πως είναι πιο γοητευτικός από έναν ανατομικά ψηλότερο άρρενα» εξηγεί ο κ. Κωνσταντινίδης.΄

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter