Οι Κούπες έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Οι Κούπες έρχονται για πρώτη φορά στην Αθήνα

Το συγκρότημα από την Καστοριά ανεβαίνει στη μουσική σκηνή Ίλιον Plus, την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2023, με καλεσμένη τη μοναδική Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε.

Μετά από ένα εκρηκτικό συναυλιακό καλοκαίρι γεμάτο live, συμμετοχές σε φεστιβάλ και συναυλίες, οι Κούπες, ξεκινούν τη χειμερινή περιοδεία τους από την Αθήνα, συστήνοντας στο αθηναϊκό κοινό τον ήχο τους μέσα από το δικό τους ρεπερτόριο και επιλεγμένες διασκευές. Η εξαμελής μπάντα που ακροβατεί ανάμεσα στο ροκ και την παράδοση έχει στο ενεργητικό της δύο άλμπουμ. Στο πρώτο («Κούπες», 2018) συμμετείχε ο Άλκης Κεχαγιάς των Μέμφις, ενώ στο δεύτερο («Μη Με Λησμονεί», 2021) συμμετείχαν ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Τζώρτζια Κεφαλά των Μπλε.

Οι Κούπες ξεκίνησαν το 2018 από την Καστοριά και από τότε έχουν πολλά live στο ενεργητικό τους, παρέα με καλλιτέχνες όπως οι Γιάννης Αγγελάκας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Ματούλα Ζαμάνη, Villagers of Ioannina City, Planet of Zeus κ.ά. Στις συναυλίες τους πέρα από τα δικά τους κομμάτια παρουσιάζουν και διασκευές πασίγνωστων κομματιών, παιγμένες μ’ έναν ιδιαίτερα μοναδικό τρόπο που ξεσηκώνουν το ακροατήριο. Από τη μία το κλαρίνο και η γκάιντα να πρωταγωνιστούν και από την άλλη οι ηλεκτρικές κιθάρες μαζί με το μπάσο και τα τύμπανα να γκρουβάρουν σε ροκ ρυθμούς, παρακινούν το κοινό να ακολουθήσει αυτήν την μοναδική ενέργεια, παρέα με την υπέροχη φωνή της Φρειδερίκης, η οποία αποτελεί τη νέα τραγουδίστρια της μπάντας εδώ και περίπου ενάμιση χρόνο.

INFO
Εισιτήρια προπωλούνται προς 8 ευρώ μέσω του more.com και του δικτύου public. Στο ταμείο το κόστος είναι 10 ευρώ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter