Οι κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού και οι 45 γάτες τους μας χρειάζονται

Οι κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού και οι 45 γάτες τους μας χρειάζονται

45 γάτες κρατούν συντροφιά στις κρατούμενες των φυλακών Κορυδαλλού.

Όμως, τα ζώα αυτά χρειάζονται κτηνιατρικό έλεγχο αλλά και στειρώσεις. Έτσι, ζήτησαν τη βοήθεια της Ζωοφιλικής Ένωσης Ηλιούπολης (ΖΕΗ).

«Σήμερα περάσαμε την πόρτα των φυλακών Κορυδαλλού. Δεν υπάρχει τίποτα πιο λυτρωτικό, τίποτα πιο απελευθερωτικό, απ’ την αγάπη. Η στοργή των κρατούμενων γυναικών στις φυλακές Κορυδαλλού για τις γατούλες που τις συντροφεύουν τις έκανε να αναζητήσουν βοήθεια για τη φροντίδα τους. Έτσι κάπως βρήκαν τον τρόπο να επικοινωνήσουν μαζί μας και φυσικά δεν μπορούσαμε να μείνουμε ασυγκίνητοι», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΖΕΗ.

Η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης ζητά τη βοήθεια του κόσμου, σημειώνοντας πως «μπορείτε να καλύψετε μέρος των κτηνιατρικών εξόδων, να βοηθήσετε με τροφή και άμμο, με χάπια κι αμπούλες αποπαρασίτωσης, με παιχνίδια, αμμολεκάνες, μαξιλάρια, ονυχοδρόμια. Κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη για αυτές τις γάτες και τις φίλες τους!». Κάνει ακόμη γνωστό πως το κτηνιατρείο που θα πραγματοποιήσει τον έλεγχο και τις στειρώσεις στις γάτες, προκειμένου να βοηθήσει, έδωσε τη χαμηλή τιμή 30 ευρώ ανά ζώο.

Όποιος θέλει να βοηθήσει με τα έξοδα, μπορεί να χρησιμοποιήσει είτε τον τραπεζικό λογαριασμό της ΖΕΗ, είτε το paypal με την αιτιολογία “ΓΑΤΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ”:

Τράπεζα Πειραιώς: 60 4001 0189 237BIC : PIRBGRAAIBAN GR76 0171 0400 0060 4001 0189 237Paypal: support@zeil.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter