Οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο – Tο Documento στη συνέντευξη Τύπου

Οι Madrugada στο Καλλιμάρμαρο – Tο Documento στη συνέντευξη Τύπου
© Θωμάς Δασκαλάκης

Δύο μέρες πριν από την πολυαναμενόμενη συναυλία τους στο Καλλιμάρμαρο οι Madrugada συνάντησαν τους δημοσιογράφους σε μια συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε στα Public Συντάγματος από τη Supernova & την Detox Events.

Ο Sivert Høyem, ο FrodeJacobsen και Jon Lauvland Pettersen μίλησαν για όσα ετοιμάζουν για τη βραδιά του Σαββάτου ενώ μας σύστησαν την Ελληνο-νορβηγή Amanda Tenfjord, γνωστή από τη συμμετοχή της στην περυσινή Eurovision, η οποία θα ανοίξει τη συναυλία. Special guest θα είναι η Νορβηγή Ane Brune, με την οποία το σχήμα έχει συνεργαστείπολλές φορές με αποκορύφωμα το ντουέτο με τον SivertHoyem, «Liftme».

Κοντά τους βρέθηκε και η Δήμητρα Καραμπεροπούλου από τη 10μελή χορωδία Irida Vocal Ensemble που θα τους πλαισιώσει στη σκηνή του Καλλιμάρμαρου σε δύο τραγούδια, το «HoneyBee» και το «StabatMater». Για τους Madrugada μίλησε η Πρέσβης της Νορβηγίας κυρία LajlaBrandtJakhelln ενώ τη συζήτηση συντόνισε η συγγραφέας Βάσια Τζανακάρη.

Στην κουβέντα που ακολούθησε οι Madrugada μοιράστηκαν τις αναμνήσεις τους από τον RobertBuras, το μέλος του σχήματος που έφυγε πρόωρα από τη ζωή το 2007, ενώ σε ερώτηση σχετικά με τη σχέση τους με την BlackMetal σκηνή της Νορβηγίας ο SivertHøyem εξέφρασε τον θαυμασμό του για τους μουσικούς του είδους. Ο JonLauvlandPettersen μίλησε για τις δυναμικές που έχουν διαμορφωθεί στο γκρουπ και πώς με το πέρασμα του χρόνου έμαθαν να αποδέχονται ο ένας τη διαφορετικότητα του άλλου και να μπορούν να συνυπάρχουν αρμονικά κάτω από την πίεση του κλίματος των περιοδειών, ενώ σε ερώτηση για το αν θα έπαιρναν μέρος στην Eurovision απάντησαν ότι ο συγκεκριμένος μουσικός διαγωνισμός λειτουργεί καλύτερα για πρωτοεμφανιζόμενους καλλιτέχνες και ότι έπειτα από τόσα χρόνια στη σκηνή οι ίδιοι έχουν ήδη φτιάξει ένα πλαίσιο που τους ταιριάζει.

Οι Madrugadaσχηµατίστηκαν το 1993 στο Στόκµαρκνες της Νορβηγίας από τον SivertHøyem(φωνή), τον RobertBuras (κιθάρα), τον FrodeJacobsen(µπάσο), ενώ στη συνέχεια προστέθηκε στο συγκρότηµα και ο Jon Lauvland Pettersen(ντραµς). Πρώτο τους άλμπουμ ήταν το «Industrialsilence» (1999) με το οποίο γνώρισαν διεθνή αναγνώριση.

Η πορεία τους είχε µεγάλες επιτυχίες, αλλά και σηµαντικές αναταράξεις, καθώς το 2002 ο Pettersen αποχώρησε από το γκρουπ και το 2007 έφυγε από τη ζωή ο Buras – µετά τον θάνατό του ο Høyem και ο Jacobsen αποφάσισαν να διαλύσουν το γκρουπ και να αποχαιρετήσουν το κοινό τους µε το άλµπουµ «Madrugada». Όλα αυτά όµως είναι παρελθόν, καθώς πρόσφατα κυκλοφόρησε το άλµπουµ τους «Chimesatmidnight», το οποίο έχει αρκετά κοινά στοιχεία με το πρώτο τους.

Μέρος του showστο Καλλιμάρμαρο θα μαγνητοσκοπηθεί με 7κάμερο συνεργείο και το υλικό θα χρησιμοποιηθεί για την παραγωγή ενός rockumentary.

Διαβάστε τη συνέντευξη που είχαν δώσει οι Madrugada στο Documento

 

Οι Madrugada μιλούν στο Documento

 

 

INFO

 

Οι Madrugada για πρώτη φορά στο
Παναθηναϊκό Στάδιο (Καλλιμάρμαρο)

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Η ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ εισιτηρίων συνεχίζεται. Εξασφαλίστε έγκαιρα το εισιτήριό σας!

ΤΙΜΕΣ εισιτηρίων

Οι τιμές των εισιτηρίων ξεκινούν από 42 ευρώ και φθάνουν τα 85 ευρώ. Συγκεκριμένα:

Γενική Είσοδος – Κερκίδες | Tiers: 42 ευρώ
Γενική Είσοδος Arena: N/A 55 ευρώ
GoldenArena: 85 ευρώ
VIP A & VIP B: 85 ευρώ

Οι πωλητές των εισιτηρίων χρεώνουν έξοδα διαχείρισης ανάλογα με το τιμολόγιό τους.

Σημεία Προπώλησης
Δίκτυο viva
Ηλεκτρονικά: viva.gr
Τηλεφωνικά: 11876
Σε όλα τα VivaSpots
(Καταστήματα Wind, Public, MediaMarkt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, αθηνόραμα.gr, Yoleni’s)

Δίκτυο Public
Publiconline: https://tickets.public.gr/music/madrugada/

KαταστήματαPublic
https://www.public.gr/templates/publicStorelocator.jsp

Τηλέφωνο πληροφοριών: 210 9636 489

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter