Οι μαθητές τα …σπάνε στο Athens School Festival

Οι μαθητές τα …σπάνε στο Athens School Festival

Για 9η χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει το Athens School Festival, στις 9 & 10 Σεπτεμβρίου.

Για 9η χρονιά ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας Δήμου Αθηναίων με την υποστήριξη της Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων παρουσιάζει το Athens School Festival στις 9 & 10 Σεπτεμβρίου.

Ο παλμός του Athens School Festival, του απόλυτου νεανικού μουσικού θεσμού της πόλης που διοργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων, θα χτυπήσει δυνατά στην Τεχνόπολη το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου, όπου τα κορυφαία συγκροτήματα της 9ης διοργάνωσης ανεβαίνουν στη σκηνή για να μεταδώσουν το ρυθμό, τη ζωντάνια και τη θετική τους ενέργεια.

Σε ένα εκρηκτικό μουσικό διήμερο τα 18 συγκροτήματα, που ξεχώρισαν στις συναυλίες του Φεστιβάλ αυτή τη χρονιά, ανανεώνουν το ραντεβού τους με το κοινό για να το εκπλήξουν ακόμη μία φορά με τη μουσική και τη σκηνική παρουσία τους. Με μεγάλη ανυπομονησία θα ανέβουν στην πιο εναλλακτική σκηνή της Αθήνας, στην κεντρική σκηνή της Τεχνόπολης και μας περιμένουν όλους για να μοιραστούν την απόλυτη live εμπειρία.

Στο Athens School Festival συμμετέχουν ερασιτεχνικά συγκροτήματα μαθητών από Γυμνάσια και Λύκεια της Αθήνας, καθώς και φοιτητικά σχήματα, που επιθυμούν να αναδείξουν τις καλλιτεχνικές τους δεξιότητες, να εντυπωσιάσουν με το ταλέντο τους, να εκφράσουν την αγάπη τους για τη μουσική, να συστηθούν στο κοινό και να βιώσουν την εμπειρία των ζωντανών συναυλιών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ

Ώρα έναρξης 20.00 και τις 2 μέρες

ΣΑΒΒΑΤΟ 9 Σεπτεμβριου

*****************************

THE BAND

Noodles

Perfect Denial

Δρόμοι

Tuesday Nights

No reception

Loud Silence

Smolderhaze

Glass Eye Filter

*****************************

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 Σεπτεμβριου

******************************

Aveline

@spectrum

Stung By A Dead Bee

Music Virus

Dip Sauce

Dreamless

Jagertees

Criminal Set

COUNTOWN

******************************

Πληροφορίες:

f. @athens.school.festival | #asf2017

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter