"Περαστικά σας"

Οι μαυροκόρακες και το φιλοσαμαρικό antinews

Η ακροδεξιά στα καλύτερά της. Οι μαυροκόρακες του φιλοσαμαρικού antinews αποφάσισαν σήμερα να ασχοληθούν με τον δημοσιογράφο Θανάση Καρτερό- έναν από τους καλύτερους και έγκυρους γραφιάδες της ελληνικής δημοσιογραφίας.

Το τι λένε βέβαια αυτά τα "αόρατα θρασίμια", καμία σημασία δεν έχει, για να θυμηθούμε και το "Γέρο" της Δημοκρατίας, ο οποίος σε μία κοινοβουλευτική συζήτηση, ακούγοντας μίαν ύβρη προς το πρόσωπό του, ρώτησε «Ποίος το λέει αυτό;» για να πει, μόλις ο υβριστής απάντησε «εγώ»: «Τότε δεν έχει καμία σημασία».

Το ότι τους ενοχλεί ο διευθυντής του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού είναι πασιφανές.

Επίσης, είναι ηλίου φαεινότερο πως το Documento ενοχλεί τα πολιτικά και οικονομικά αφεντικά τους.

Δεν πειράζει: έκαστος εφ' ω ετάχθη.

Και κάτι τελευταίο: κι άλλοι απ΄ το συνάφι σας "αγάπησαν" τον Σαμαρά και τον Στουρνάρα, αλλά δεν κάνανε έτσι.

ΥΓ1. Σαμαράς και Στουρνάρας είναι οι "εκλεκτοί" του ακροδεξιού antinews... αναντάμ παπαντάμ.

ΥΓ2. Οι άσχετοι και κακοήθεις γράφουν (και) σήμερα ότι "κάθε Πέμπτη έρχεται στα γραφεία του Documento" ο Θανάσης Καρτερός για να "φτιάξει" το πρωτοσέλιδο. Η εφημερίδα, σαίνια μας κλείνει τα μεσάνυχτα κάθε Παρασκευής. Γι αυτό όποιος "δημοσιογραφίσκος" - υπηρέτης του οικονομικού καστεστημένου- σας έχει πείσει για το αντίθετο, τότε περαστικά σας.  

ΣΧΟΛΙΑ

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Σχόλια που παραπέμπουν με ενεργό link σε άλλα sites δεν θα δημοσιεύονται. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.